پاسخ به:اخبار کوتاه
سه شنبه 17 آذر 1394 8:36 AM
قیمت نفت در معاملات دیروز به عنوان نخستین روز کاری بازارهای جهانی پس از نشست اوپک و عدم موفقیت این گروه در توافق برای تعیین سقف تولید کاهش یافت.رویترز طی گزارشی با اشاره به اینکه بیانیه قبلی اوپک حداقل اعلام کرد که سقف تولید تغییر نمی کند اما این یکی این مورد را هم ندارد نوشت: به علت تداوم فزونی عرضه، تحلیلگران معتقدند که قیمتها کاهش بیشتری خواهد داشت.طبق اعلام خبرگزاری بلومبرگ، قیمت نفت برنت با کاهش حدود 70 سنتی نسبت به آخر هفته قبل به کانال 42 دلاری سقوط کرد که طی بیش از 10 سال اخیر بی سابقه است. روز گذشته هر بشکه نفت برنت 42.23 دلار و هر بشکه نفت دبلیو تی آی آمریکا با کاهش 1 دلاری به 38.93 دلار رسید. این در حالی است که گزارش معاملات نفت اوپک بعد از جلسه جمعه هنوز منتشر نشده و آخرین قیمت سبد نفتی این سازمان همان 38.46 دلار است که مربوط به آخر هفته قبل است.
مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور از عدم افزایش تعرفه فرودگاهی تا پایان سال خبر داد و گفت: طی توافق با یک کشور خارجی، برای احداث ۲ ترمینال در فرودگاههای اصفهان و مشهد ۳۵۰ میلیون دلار پروژه به روش BOT اجرا میشود. مهابادی دیروز در شیراز گفت: در فرودگاه مشهد، ترمینال خارجی با ظرفیت 50 هزار مترمربع و امکان جابجایی بیش از 54 میلیون مسافر ایجاد میشود. وی ادامه داد: همچنین در فرودگاه اصفهان نیز ترمینال جدید خارجی به متراژ 25 هزار مترمربع با هدف افزایش ظرفیت مسافر بینالمللی به 2.5 میلیون مسافر احداث میشود. به گفته مهابادی، جمعاً توافق شده است که کشور مذکور 350 میلیون دلار به روش BOT در دو فرودگاه اصفهان و مشهد هزینه کند.مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور بیان کرد: تا پایان سال جاری هیچ افزایش نرخی در تعرفههای فرودگاهی نخواهیم داشت، اما رایگانزدایی را اجرا میکنیم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در مصاحبه با اقتصادنیوز، نکاتی در مورد فساد اقتصادی عنوان کرد. مصباحیمقدم در پاسخ به این سوال که آیا فسادهایی وجود دارد که رسانه ای نشده باشد؟ بیان کرد: پروندههای زیادی وجود دارد که رو نشدهاند. من اطلاعات کافی ندارم اما میدانم سازمان بازرسی کل کشور پروندههای بسیار زیادی را به صورت جدی دنبال کرده و در اختیار دارد یا اینکه ملاحظاتی وجود دارد که فعلا در حاشیه قرار دارند. ابعاد این پروندهها متفاوت است و شاید سعی میکنند بزرگترها را رسیدگی کنند. وی در مورد موسسه میزان هم گفت: بنده در اجلاسی شرکت کردم که در آن از موسسه میزان حمایت میشد و آرم یکی از نهادها به صورت بزرگ در این همایش نصب شده بود. من به عنوان یک نماینده مجلس وقتی این آرم را میبینم آیا به این موسسه مالی اعتماد نمیکنم؟ قطعا اعتماد میکنم. آیا این به تنهایی ایجاد رانت نبود؟
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست