پاسخ به:اخبار کوتاه
شنبه 7 آذر 1394 10:56 AM
وزارت خارجه آمادگی مساعدت دربازگشت شهروندان ایرانی را دارد
مهر-مقام مطلع کنسولی وزارت امور خارجه گفت: تعداد زیادی ازایرانیان به دلیل شرایط بد در کمپهای پناه جویان اروپا، خواستار بازگشت شده اند، وزارت خارجه ، آمادگی لازم برای بازگشت شهروندان ایرانی به وطن را دارد.
محمدرضا خاتمی:باید نسبت به مسئله نفوذ دشمن هوشیار باشیم
ایسنا- محمدرضا خاتمی فعال اصلاح طلب با بیان اینکه نفوذ مهم است وما باید مراقب آن باشیم، گفت:دشمن دربین مسئولان نفوذ میکند.وی افزود:هشت سال گذشته نشان داد که چگونه دشمن میتواند در کشور نفوذ کند.
عباسی:زمینه های کاندیدا شدن من در شیراز فراهم است
مهر-فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ایران ، با بیان اینکه کاندیدا شدن من برای انتخابات مجلس از شیراز با یک شایعه شروع شد افزود: این موضوع یک شایعه بود که کم کم به واقعیت نزدیک شد.
اندیشکده «هریتیج»: ایران جدیترین تهدید علیه آمریکا و اسرائیل است
فارس - اندیشکده معتبر آمریکایی «هریتیج» در گزارشی به بررسی تهدیدهای امنیتی دفاعی فراروی آمریکا پرداخت و از ایران و حزبا... به عنوان عینیترین تهدیدها علیه منافع آمریکا و متحدینش نام برد.
حمایت جنبش غیرمتعهدها از فعالیتهای هستهای ایران
ایسنا- جنبش غیرمتعهدها در بیانیه ای از فعالیتهای ایران بر اساس نقشه راه، توافق اخیر ایران و آژانس در خصوص فعالیتهای هستهای گذشته و حال تهران و تکمیل به موقع اقدامات مربوطه حمایت کرد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست