0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:اخبار کوتاه
چهارشنبه 4 آذر 1394  8:50 AM

کلینتون بر نقش خود در افزایش تحریم‌های ایران تأکید کرد

فارس- «کلینتون» نامزد پیشتاز دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اعلام کرد تلاش‌های او برای وضع تحریم‌ها علیه ایران بود که ایران را وادار کرد به میز مذاکرات بیاید.وی گفت: «من 18 ماه صرف تدوین و تهیه تحریم‌ها علیه ایران کردم به طوری که ما توانستیم آن ها را وادار کنیم به میز مذاکره بیایند».بر اساس این گزارش، افزایش تحریم‌های ایران، اولویت وزارت خارجه آمریکا بود که ریاست‌ آن را وی برعهده داشت.

رئیس‌جمهور منتخب آرژانتین: یادداشت تفاهم درباره آمیا را لغو می‌کنم

فارس -«مائوریسیو ماکری» رئیس‌جمهور منتخب آرژانتین از ارسال لایحه‌ای به کنگره آرژانتین برای لغو یادداشت تفاهم این کشور و ایران در زمینه ایجاد یک کمیسیون حقیقت‌یاب برای تحقیق «آمیا» خبر داد.ماکری در این زمینه گفت: یادداشت تفاهم ایران و آرژانتین نه تنها کمکی به اتحاد آرژانتینی‌ها نکرده بلکه تصویر منسجم این ملت در اذهان جهانیان را مخدوش کرده است؛ ما این یادداشت تفاهم را لغو خواهیم کرد .

روحانی فعلاً برنامه‌ای برای سفر به ایتالیا ندارد

فارس - یک منبع آگاه در دفتر رئیس‌جمهور درباره سفر دکتر روحانی به ایتالیا گفت: رئیس‌جمهور فعلاً هیچ برنامه‌ای برای سفر به ایتالیا ندارد.به تازگی برخی منابع خارجی از سفر روحانی در روز شنبه به ایتالیا خبر داده بودند.یادآور می شود ،سفر  رئیس جمهور ایران به اروپا  در پی حملات گسترده تروریستی به پایتخت فرانسه لغو شد . قرار بود دراین سفر  روحانی  ابتدا  به ایتالیا و واتیکان برود وبعد راهی پاریس شود.

آمریکا: درباره فروش موشک اس-۳۰۰ به ایران اعتراض می‌کنیم

ایلنا -«مارک تونر» بار دیگر موضع مخالف آمریکا را در قبال فروش سامانه دفاعی «اس-۳۰۰» روسیه به ایران اعلام کرد.معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ‌«گزارش‌ها درباره روند تحویل سامانه‌های موشکی دفاعی اس-۳۰۰ را دیده‌ایم. «جان کری» وزیرخارجه آمریکا نیز به صورت خصوصی درباره فروش سامانه دفاعی اس-۳۰۰ به ایران با «سرگئی لاوروف» همتای روسی خود گفت‌وگو کرده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها