0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:اخبار کوتاه
چهارشنبه 4 آذر 1394  8:02 AM

«نوری مالکی» برای درمان به تهران می‌آید 
فارس- به گزارش وب‌گاه خبری «السومریه نیوز»،دفتر نوری مالکی نخست وزیر سابق عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: نوری مالکی امروز(چهارشنبه) به منظور درمان راهی تهران می‌شود و این سفر چند روز به طول خواهد انجامید.

سردار نقدی: یونیسف صد درصد صهیونیستی است 
ایلنا-سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: من یک بسیجی هستم و به صراحت می‌گویم یونیسف یک سازمان صد درصد صهیونیستی بوده که ماموریت تخریب، به ابتذال کشاندن و نابودی نسل‌ها را درجهان برعهده دارد.

تاکید لاریجانی بر همکاری ایران و ترکیه برای بازگشت امنیت به منطقه

ایرنا –لاریجانی رئیس مجلس روزدوشنبه گذشته در گفت و گوی تلفنی با قهرمان رئیس مجلس کبیر ترکیه گفت: ایران و ترکیه می توانند با همکاری و مشورت با یکدیگر نقش مهمی در کمک به بازگرداندن آرامش و امنیت به منطقه ایفا کنند.

درخواست چین از نداجا برای آموزش تکاوران دریایی
فارس - امیر دریادار بیاتی فرمانده مرکز آموزش تفنگداران دریایی ارتش می‌گوید: کشورهایی نظیر چین از ما درخواست کرده‌اند که به آنها آموزش دهیم تا چگونه کشتی خود را از چنگ دزدان دریایی نجات بدهند.

خباز: باید به کسانی رای داد که "موی دماغ" دولت نشوند
ایسنا- محمدرضا خباز استاندار سمنان با بیان این‌ عقیده که «این دولت یک دولت اصلاح‌طلب نیست»گفت: دولت یازدهم یک دولت اصولگرای شناسنامه‌دار است. تجربه من حکم می‌کند که باید به کسانی رای داد که موی دماغ دولت نشوند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها