«نوری مالکی» برای درمان به تهران میآید
فارس- به گزارش وبگاه خبری «السومریه نیوز»،دفتر نوری مالکی نخست وزیر سابق عراق با صدور بیانیهای اعلام کرد: نوری مالکی امروز(چهارشنبه) به منظور درمان راهی تهران میشود و این سفر چند روز به طول خواهد انجامید.
سردار نقدی: یونیسف صد درصد صهیونیستی است
ایلنا-سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: من یک بسیجی هستم و به صراحت میگویم یونیسف یک سازمان صد درصد صهیونیستی بوده که ماموریت تخریب، به ابتذال کشاندن و نابودی نسلها را درجهان برعهده دارد.
تاکید لاریجانی بر همکاری ایران و ترکیه برای بازگشت امنیت به منطقه
ایرنا –لاریجانی رئیس مجلس روزدوشنبه گذشته در گفت و گوی تلفنی با قهرمان رئیس مجلس کبیر ترکیه گفت: ایران و ترکیه می توانند با همکاری و مشورت با یکدیگر نقش مهمی در کمک به بازگرداندن آرامش و امنیت به منطقه ایفا کنند.
درخواست چین از نداجا برای آموزش تکاوران دریایی
فارس - امیر دریادار بیاتی فرمانده مرکز آموزش تفنگداران دریایی ارتش میگوید: کشورهایی نظیر چین از ما درخواست کردهاند که به آنها آموزش دهیم تا چگونه کشتی خود را از چنگ دزدان دریایی نجات بدهند.
خباز: باید به کسانی رای داد که "موی دماغ" دولت نشوند
ایسنا- محمدرضا خباز استاندار سمنان با بیان این عقیده که «این دولت یک دولت اصلاحطلب نیست»گفت: دولت یازدهم یک دولت اصولگرای شناسنامهدار است. تجربه من حکم میکند که باید به کسانی رای داد که موی دماغ دولت نشوند.