0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:اخبار کوتاه
یک شنبه 1 آذر 1394  8:38 AM

معاون استاندار خوزستان: یک پهپاد در شوش سقوط کرد

ایسنا -معاون امنیتی انتظامی استاندار خوزستان از سقوط یک فروند پهپاد در شهرستان شوش خبر داد. قدرت‌ا... دهقان ، با بیان اینکه این پهپاد ظهر دیروز (30 آبان) در یکی از روستاهای شهرستان شوش سقوط کرده است، اظهار کرد: لاشه‌ این پهپاد جمع‌آوری و در اختیار نیروهای هوافضا قرار گرفته است. وی افزود: بررسی‌های بیشتری برای علت و شناسایی این پهپاد انجام خواهد شد. معاون انتظامی استانداری خوزستان گفت: اکنون هیچ مشکلی وجود ندارد و این سقوط خسارتی به دنبال نداشته است.

توضیحات وزیر ارشاد درباره دیدارش با مراجع

مهر- جنتی وزیر ارشاد درباره انتشار اخباری مبنی بر دیدارش با آیت ا... مکارم شیرازی گفت: من اصلاً درخواستی برای ملاقات با آیت ا... مکارم شیرازی نداشتم چرا که فرصتی برای این دیدار نبود. باید در فرصت ۱۲ ساعته ای که داشتم هم از برخی مراکز بازدید می کردم و هم با برخی آقایان مراجع ملاقات می کردم. البته ما تقسیم بندی می کنیم که بتوانیم در سفرهای بعد با سایر مراجع ملاقات کنیم. پیشتر سخنگوی وزارت ارشاد علت عدم دیدارجنتی با آیت ا... مکارم را کسالت ایشان اعلام کرده بود که این موضوع دراصلاحیه این مرجع تقلید تکذیب شد.

برنامه ریزی زنان اصلاح طلب برای ۳۰ درصد کرسی های مجلس

مهر –سمیه طهماسبی رئیس شاخه زنان حزب اعتماد ملی از برنامه ریزی زنان اصلاح طلب برای ۳۰ درصد از کرسی های مجلس خبر دادو گفت: تعداد نمایندگان زن در مجلس شایسته زنان ایرانی نیست و این تعداد نمی تواند تامین کننده خواسته های زنان باشد.وی با بیان اینکه موانع فرهنگی و ساختاری در راه حضور زنان در مجلس وجود دارد، گفت: امیدواریم رد صلاحیت ها در حداقل باشد تا بتوانیم شاهد حضور زنان فعال و باتجربه در مجلس باشیم.طهماسبی تاکید کرد:خواستار حضور زنان در حداقل ۳۰ درصد کرسی های مجلس هستیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها