0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:اخبار کوتاه
یک شنبه 24 آبان 1394  7:42 AM

موسوی‌لاری: شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان موقتی است

فارس- موسوی لاری، با بیان اینکه  شورای سیاست‌گذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان موقتی است  گفت: من بنا نداشته و ندارم که عضو هیئت‌ رئیسه باشم امیدوارم  بتوانم متقاعدشان کنم که عضو هیئت‌رئیسه نباشم.

رئیس جمهور ترکمنستان هفته آینده به تهران می‏ آید

فارس-هاشمی سفیر ایران در عشق‌‏آباد گفت:رئیس جمهورترکمنستان برای شرکت در سومین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز هفته آینده در رأس یک هیئت عالی رتبه عازم تهران می‏‌شود.

پورمحمدی به کمیسیون قضایی مجلس فراخوانده شد

باشگاه خبرنگاران- اسفنانی سخنگوی کمیسیون قضایی وحقوقی مجلس گفت: مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری  به منظور پاسخگویی به سوال تعدادی از نمایندگان قرار است دوشنبه به کمیسیون قضایی بیاید.

تمجید سردار نقدی از شهید همدانی

باشگاه خبرنگاران-سردار نقدی باحضور درمنزل شهید همدانی گفت:سردارهمدانی باراه‌اندازی بسیج مردمی در سوریه وضعیت را به نفع مقاومت تغییر داد.در فتنه 88 سردار همدانی در کنترل و آرام کردن فتنه تردید نکرد.

سیاری:دشمن جرأت تجاوز به سرزمین اسلامی ایران را ندارد

ایسنا- دریادارسیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: بدانید تا شما رزمندگان این گونه در خط ولایت ایستاده اید هیچ دشمنی جرأت تجاوز به سرزمین اسلامی ایران را نخواهد داشت.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها