0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:اخبار کوتاه
سه شنبه 19 آبان 1394  9:30 AM

فرمانده نیروی دریایی آمریکا: رفتار خصمانه ایران تغییر نکرده است!

نسیم- کوین دونگان، فرمانده ناوگان پنجم دریایی آمریکا مدعی شد:توافق هسته ای باعث کاهش فعالیت های دیگر ایران که واشنگتن از آن به عنوان اقدامات بی ثبات کننده نام می برد، نشده است.وی با بیان این که  به توافق خوش بین هستیم گفت:اما رفتارهای خصمانه ایران در منطقه نگران کننده است.وی افزود : اقدامات دیگر ایران از قبیل قاچاق تجهیزات نظامی به یمن و مزاحمت ایران برای کشتی های عبوری در خلیج فارس ادامه دارد.

پناهیان: آقا فرمودند اربعین حق ندارید عکس من را ببرید تبلیغ کنید

تسنیم-حجت الاسلام پناهیان با بیان این که  مواظب باشید زمان اربعین زمان اوج صبوری و انعطاف‌پذیری است افزود:برخی در این زمینه می خواهند فتنه هایی ایجاد کنند.پارسال هم یکی از زمینه هایش این بود که الکی دعوا راه بیندازند. وی افزود: آقا فرمودند عکس من را حق ندارید ببرید آن جا تبلیغ کنید بزنید به در و دیوار. این صبوری، این بزرگواری، این منش، این ما را نجات می‌دهد.

امروز؛ چهارمین جلسه دادگاه متهمان حمله به علی مطهری

ایسنا- علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس گفت که امروز (سه شنبه) در چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده حمله به من در شیراز به درخواست قاضی پرونده شرکت خواهم کرد. وی افزود:‌ پیش از این اظهارات 5 نفر از متهمان پرونده گرفته شده و قرار است در این جلسه اظهارات سه نفر باقی مانده نیز شنیده شود.مطهری تصریح کرد:‌ همچنین اگر لازم باشد من نیز دراین  جلسه در دادگاه صحبت خواهم کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
ali_kamali sadegh123 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها