0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:نمای دور
یک شنبه 3 بهمن 1395  9:52 AM

انتخاب دردسرساز پولانسکی

با انتخاب «رومن پولانسکی »پاسخ به:نمای دور

کارگردان کهنه‌کار لهستانی-فرانسوی به‌عنوان رئیس جوایز سزار، گروه‌های هوادار حقوق زنان فراخوانی برای تحریم این مراسم داده‌اند.گروه‌های حقوق زنان فرانسوی خواستار تحریم جوایز سزار پس از انتخاب رومن پولانسکی به‌عنوان رئیس این دوره شدند.این کارگردان کهنه‌کار که تاکنون چهار بار جایزه سزار را برده از سال ۱۹۷۷ به اتهام رابطه با یک دختر ۱۳ ساله در دادگاه آمریکا تحت تعقیب قرارگرفته است.آکادمی هنرها و تکنیک سینما که رویداد سالانه‌ای به همین نام را در پاریس برنامه‌ریزی می‌کند روز چهارشنبه پولانسکی ۸۳ ساله را برای این عنوان افتخاری انتخاب کرد.

تشکر اسکورسیزی از تایوان

«مارتین اسکورسیزی» کارگردان فیلم مذهبی «سکوت» که برای نمایش این فیلم در تایوان حضور داشت، از مقامات این کشور به دلیل همراهی برای خلق اثری که بیش از یک دهه در دست تولید بود تشکر کرد. این فیلم در تایوان ساخته شد و همه لوکیشن‌های آن در تایوان واقع بود.اسکورسیزی گفت: این پروژه، رویای من بود که اینجا و در این کشور فوق‌العاده به بار نشست و تایوان الهام بخش من برای ساخت آن شد .

تشکر جانی دپ از حمایت هوادارانش

چهل و سومین جوایز منتخب مردم با تقدیر از برگزیدگان حوزه‌های سینما، تلویزیون، موسیقی و دیجیتال در سالن «مایکروسافت تیه‌تر» لس آنجلس برگزار شد. جانی دپ که هفته گذشته بالاخره رسما ازهمسرش« امبر هرد »طلاق گرفت، هنگامی که به عنوان چهره منتخب مردم برای دریافت جایزه‌اش به روی صحنه آمد، از حمایت هوادارانش تشکر کردو گفت: شما یک‌بار دیگر با سخاوت تمام مرا به اینجا دعوت کردید و نمی‌دانید تا چه اندازه قدردان این حمایت هستم.

سفر به فضا با «نیل آرمسترانگ»

فیلم سینمایی«نخستین مرد» به کارگردانی «دیمین شزل» کارگردان فیلم «لالالند» پیش‌تولید خود را آغاز کرد. تاکنون بازی «رایان گاسلینگ» در نقش«نیل آرمسترانگ» در این فیلم قطعی شده است. این فیلم در ژانر داستانی ساخته خواهد شد.«نخستین مرد» داستان نخستین سفر انسان به فضا را روایت خواهد کرد. طبق آخرین اخبار احتمالاً فیلم‌برداری این فیلم که هنوز درباره موزیکال بودن آن صحبتی به میان نیامده از تابستان سال 2017 آغاز خواهد شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها