0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:نمای دور
سه شنبه 28 دی 1395  9:42 PM

«مسافران» صدرنشین گیشه سینمای جهان

فیلم علمی تخیلی «مسافران» به صدر فهرست فروش هفتگی پرفروش‌ترین‌های گیشه بین‌الملل سینمای جهان راه یافت. فیلم «مسافران» با بازی « جنیفر لارنس»، «کریس پرت» و «مایکل شین» با فروش 32.5 میلیون دلاری در 65 کشور جهان بهترین عملکرد را به نام خود ثبت کرد و مجموع فروش بین‌المللی خود را به بیش از 147 میلیون دلار رساند.این فیلم درباره یک سفینه فضایی است که هزاران نفر را به سیاره‌ای دوردست می برد.

پاسخ « کیدمن» به واکنش منفی سخنانش

«نیکول کیدمن» بازیگر اسکاری که شهروند دوملیتی استرالیا و آمریکاست اخیراً مردم آمریکا را به حمایت از رئیس‌جمهور منتخب آمریکا ترغیب کرد ولی پس از مواجه‌شدن با واکنش‌های منفی متعدد و مانور رسانه‌ها بر سخنانش گفت:« من می‌خواستم تأکید کنم به دموکراسی و قانون اساسی آمریکا اعتقاددارم. مسئله همین‌قدر ساده بود. من همیشه به اظهارنظرهای سیاسی بی‌میل هستم . برای من موضوع دموکراسی مهم است.»

عذرخواهی مایکل کیتون از اشتباهش

«مایکل کیتون »بازیگر سینما در آستانه نمایش فیلم جدیدش برای اشتباهی که در مراسم گلدن گلوب انجام داد، عذرخواهی کرد.وی در  این مراسم برای معرفی بازیگر برگزیده زن نقش مکمل وقتی اسامی نامزدهای این بخش را می‌خواند نام فیلم‌های «ارقام پنهان» و «حصارها» را که با تمرکز بر بازیگران سیاه‌پوست ساخته‌شده‌اند نخواند.او تأکید کرد به‌هیچ‌وجه نژادپرست نیست و نام این دو فیلم ، بر مبنای اشتباهی احمقانه بر زبان او جاری‌شده است.

«کیت بلانشت» با 13 نقش متفاوت

نسخه کامل فیلم «مانیفستو» با هنرنمایی «کیت بلانشت» برنده 2 جایزه اسکار در ۱۳ نقش متفاوت در جشنواره فیلم ساندنس به نمایش درخواهد آمد. داستان  این فیلم در باره جمعی از مانیفست‌های هنری مختلف از زمان‌های مختلف در قالب سناریویی معاصر است.« کیت بلانشت» در این فیلم در 13 نقش متفاوت  از جمله یک معلم مدرسه، کارگر کارخانه، فردی ولگرد و کارتن‌خواب، دانشمند، یک بیوه و بازیگر ایفای نقش کرده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها