لیام نیسون یاد محمدعلی کلی را گرامی داشت
لیام نیسون بازیگر سرشناس ایرلندی در گفت و گوی خبری از محمدعلی کلی که در ۷۴ سالگی درگذشت، یاد کرد. نیسون که خودش زمانی به بوکس علاقه داشت از عشق و تحسین خودش به محمد علی کلی به عنوان «بزرگترین» و نیز «غول بشریت» یاد کرد.نیسون گفت: وقتی من جوان و یک بوکس باز آماتور بودم، او قهرمان من بود. این سابقه به زمانی باز میگردد که این بازیگر هنوز وارد دنیای هنری نشده بود و در زادگاهش ایرلند زندگی میکرد.
نبرد هواداران «هابیت» در جنگلهای چک
هواداران تالکین و جهان داستانی او یک جنگل کوچک نزدیک دوکسی در جمهوری چک را انتخاب کردند و یکشنبه را که روز تعطیل آخر هفته بود در آنجا در نبردی به شیوه دنیای داستانی «هابیت» گذراندند.در این تعطیلات آنها بار دیگر نبرد پنج لشکر را از فیلم «هابیت» زنده کردند و جمعی از اورکها، وارگها، مردان دیل، الفها و دیواروها را مورد هجوم خود قرار دادند. شمشیرها و نیزههای حماسی این دنیای اسطورهای هم در میدان نبرد موجود بودند.
عذرخواهی «فاکس قرن بیستم»
کمپانی فیلمسازی فاکس قرن بیستم به دلیل انتشار بیلبوردی که در آن شخصیت میستیک در فیلم «اکس-من: آپوکالیپس» با نقش آفرینی جنیفر لارنس را در حال خفه شدن توسط شخصیتی دیگر به نمایش می گذارد، عذرخواهی کرد.در بعضی از پوسترها، زیر تصویری که شخصیت آپوکالیپس با بازی اسکار آیزک را در حال خفه کردن میستیک نشان می دهد، شعار «تنها قویها زنده خواهند ماند» آورده شده است. این استودیو عذرخواهی کرد و گفت به سرعت تمام پوسترهایی که این تصویر را دارند، برداشته میشوند.
ژرار دوپاردیو در «برادران کارامازوف»
بازیگر سرشناس فرانسوی که از سال ۲۰۱۳ شهروند روسیه شده است در نقش پدر کارامازوفها نقشآفرینی میکند.کمپانی تولید مارس میدیا، با اعلام خبر ساخته شدن یک سریال با اقتباس از رمان مشهور «برادران کارامازوف» نوشته فئودور داستایوسکی، از رمانی که سال ۱۸۷۹ نوشته شده با بازی دوپاردیو در این مجموعه خبر داد.این سریال هشت اپیزود خواهد داشت و فیلمبرداری آن سال ۲۰۱۷ انجام میشود.