پاسخ به:نمای دور
چهارشنبه 12 خرداد 1395 7:53 AM
کوبریک وآرزوی ساخت پینوکیو
استنلی کوبریک کمی پیش از مرگ تصمیم داشته اولین فیلم کودک خود و اثری درباره جنگ جهانی دوم بسازد.دوست و همکار «استنلی کوبریک»، خالق آثاری چون «چشمان کاملا بسته» و «درخشش» فاش کرد که این فیلمساز مطرح پیش از مرگش در سال 1999 قصد داشته داستان «پینوکیو» را جلوی دوربین ببرد.اگر این پروژه عملی میشد، «پینوکیو» اولین کار «کوبریک» در حوزه سینمای کودک به حساب میآمد.
سم مندس وکناره گیری از جیمز باند
سم مندس کارگردان بریتانیایی اعلام کرد فیلم بعدی جیمز باند را نخواهد ساخت.مندس پس از کارگردانی دو ادامه بر مجموعه «جیمز باند» که پشت سر هم ساخته شدند، اعلام کرد قطعا سازنده جیمز باند بعدی نخواهد بود.کارگردانی که «اسکای فال» و «اسپکتر» را ساخت در جشنواره فرهنگی «هی» تایید کرد سازنده جیمز باند بعدی نخواهد بود.او گفته است دوست دارد سراغ موضوعی جدید با شخصیتهایی جدید برود.
ناراحتی جک اوکانل از شوخی جرج کلونی
جک اوکانل همبازی جرج کلونی در مصاحبهای آشکار کرد که کلونی سر صحنه فیلمبرداری این پروژه با شوخیهایش باعث «تحقیر» او شد، اما در عین حال فکر میکند تا حدودی از دست او قسر در رفته است. اوکانل که در این تریلر جدید نقش کایل بادول را بازی می کند، اقرار کرد که «گیرم آورد. البته در مقایسه با شوخی های دیگر که شنیدم واقعا میتواند مردم را سورپرایز کند، من تا حدی قسر در رفتم.»
تام کروز قصد داشت فضانورد شود
تونی میرز کارگردان فیلم «ایستگاه فضایی» که سال ۲۰۰۲ ساخته شد و تام کروز بازیگر «ماموریت غیرممکن» راوی داستان آن بود، میگوید کروز به صورت مخفیانه نزد ناسای فلوریدا تحصیل میکرد و تا آن زمان با تمرین راه رفتن در مخزن آب، یاد گرفته بود که چگونه در حالت بیوزنی فضا راه برود.وی افزود: تام میخواست فضانورد باشد و با جت شخصی خودش با کیفیت یک خلبان ماهر پرواز میکرد.اما یک تصادف نقطه پایانی بر همه برنامههای او شد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست