پاسخ به:نمای دور
دوشنبه 3 خرداد 1395 8:15 AM
مرگ سینمای سنتی
کارگردان نام آشنای سینمای آمریکا در جشن بزرگ سینمای هنری جهان از مرگ این هنر صحبت کرد.اسپیلبرگ می گوید: «من فکر می کنم با فناوری Virtual Reality ما وارد یک مدیوم خطرناک می شویم.» او دلیل این خطر را این می داند که فناوری مذکور آزادی عمل زیادی به مخاطب می دهد و او می تواند با انتخاب خودش جاهای مختلفی را از تصویر ببیند و با خط داستان جلو نرود. استیون اسپیلبرگ امسال با فیلم «غول بزرگ دوست داشتنی» در جشنواره بین المللی فیلم کن حاضر بود.
حمله به ترامپ
هالیوودی ها همه تلاششان را می کنند تا ترامپ رای نیاورد. این بار نوبت به اعتراضات کوین اسپیسی و شان پن رسید.کوین اسپیسی بازیگر نام آشنا و برنده جایزه اسکار که برای شرکت در یک مراسم خیریه برای بیماران مبتلا به HIV به جشنواره کن رفته، در مراسمش با اظهاراتی به دونالد ترامپ تاخت. او در این مراسم در مورد حضورنیافتن شارون استون گفت که وی به یک بیماری مبتلا شده و اسم این بیماری «دونالد ترامپ» است.
گذر از مرز یک میلیارد دلار
«کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» با فروش خوبش تا اینجا پر فروش ترین فیلم سال ۲۰۱۶ جهان است.کاپیتان آمریکا و مرد آهنی به راحتی توانسته اند بتمن و سوپرمن را شکست دهند. در حالی که فیلم جدید «بتمن در برابر سوپرمن: سپیده دم عدالت» با انتقادات تند منتقدان مواجه شد، فیلم تازه کمپانی مارول، «کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» توانسته هم نظر مثبت نسبی منتقدان را جلب کند و هم در گیشه درخشان ظاهر شود. به طوری که تا اینجا پر فروش ترین فیلم سال 2016 لقب گرفته است.
بخش نوعی نگاه به فنلاند رسید
فیلم فنلاندی ˝شادترین روز زندگی اولی ماکی˝ به کارگردانی یوهو کوسمانن جایزه اصلی بخش نوعی نگاه این دوره جشنواره کن را دریافت کرد. جایزه داوران بخش نوعی نگاه به ریاست مارت کلر بازیگر سوییسی به فیلم ژاپنی "هارمونیوم" (Fuchi Ni Tastu) به کارگردانی فوکادا کوجی اعطا شد. بخش نوعی نگاه به استعدادهای نو اختصاص دارد. امسال 18 فیلم در این بخش حضور داشتند که "وارونگی" به کارگردانی بهنام بهزادی از ایران یکی از آنها بود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست