پاسخ به:نمای دور
سه شنبه 28 اردیبهشت 1395 7:58 AM
باد سرزنش سمت وودی آلن
وودی آلن از سوی «سوزان ساراندون» بازیگر فیلم «تلما و لوییز» سرزنش شد.
ساراندون در نشستی که به مناسبت ۲۵ ساله شدن این فیلم در پنجمین شب کن برگزار شد به سرزنش کردن «وودی آلن»، «دونالد ترامپ» و حتی «هیلاری کلینتون» پرداخت و آن ها را نکوهش کرد. وی که از دموکراتهای جدی است از «برنی ساندرز» حمایت کرد و گفت: درباره «کافه سوسایتی» فیلم جدید وودی آلن چیز خوبی ندارم بگویم و بنابراین فکر نمیکنم لازم باشد به این موضوع بپردازیم.
یک قاتل بازنشسته خطرناک
با معرفی فیلم جدید «ژان رنو» با عنوان «آخرین قدم»، فروش امتیاز جهانی آن در جشنواره کن آغازشدو امتیاز پخش خود را به آلمان فروخت.
داستان این فیلم که« فردریک پتیجین »آن را کارگردانی کرده است در سرزمینهای وحشی شمال کانادا رخ میدهد و«ژان رنو» نقش یک قاتل خطرناک جهانی را ایفا میکند که اکنون بازنشسته شده و خود را مخفی کرده است و با ورود زنی زخمی و در حال مرگ ماجراهای جدیدی رخ میدهد.
استقبال منتقدان و اشک تماشاگران
«کن لوچ» کارگردان نامدار بریتانیایی پس از نمایش جدید ترین فیلمش باعنوان «من، دانیل بلیک» در جشنواره کن درباره اتحادیه اروپا و جایگاه کشورش سخن گفت. این درام خشمگین درباره مردی است که از حمله قلبی رنج میبرد و در عین حال مادر تنهایی که باید برای کسب مزایای اجتماعی خود تلاش کند. نمایش فیلم «من، دانیل بلیک» با استقبال منتقدان روبه رو وموجب شد برخی با چشمان اشکبار از سالن بیرون بیایند.
کارگردانی «شاه لیر»در ۹۰ سالگی
«ریچارد لینکلیتر» کارگردان «پسربچگی» از پروژه«شاه لیر» که قرار است آخرین فیلمش پیش از بازنشستگی باشد پرده برداشت و گفت این فیلم را با همکاری «اتان هاواک» بازیگر خواهد ساخت . وی گفت: وقتی بازنشسته شوم احتمالا 90 سال دارم و هاواک 80 ساله می شود .ما خیلی وقت پیش با هم جور درآمدیم، همکارهای طبیعی هستیم. به هم ایده میدهیم و زمانی که با هم ارتباط برقرار میکنیم، جالب است. فکر می کنم لیر فیلم جالبی از کار در آید.چون پیش از این با «اتان هاواک» نیز در پروژه های دیگری همکاری داشتیم. فکر می کنم اگر همه چیز طبق روال پیش رود این فیلم تعجب بر انگیز خواهد شد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست