«امیر کاستاریکا» تکذیب کرد
در حالی که اخیرا مصاحبهای از «امیر کاستاریکا» کارگردان مطرح اهل صربستان منتشر شده است؛ مبنی براین که به دلیل حمایت از «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه او را به جشنواره کن 2016 راه ندادهاند اما وی در جدیدترین مصاحبهاش همه این اظهارات را کاملا رد کرد وگفت: "اخیرا سیاست بیشتر در نحوه عملکرد جشنواره فیلم کن دخیل میشود. رد کردن فیلم جدیدم «در راه شیری» به خاطر ارسال آن یک روز پس از مهلت پایانی جشنواره، تنها یک بهانه بود. من مشکوکم که کسی دستور داده باشد فیلم من پذیرفته نشود.
درگذشت کارگردان فیلمهای «جیمز باند»
«گای همیلتون» کارگردان انگلیسی چهار قسمت از مجموعه فیلمهای «جیمز باند» در سن 93 سالگی از دنیا رفت.«همیلتون» بیشتر برای ساخت چهار فیلم «پنجه طلایی»، «زندگی کن و بگذار بمیرد»، «مردی با تپانچه طلایی» و «الماسها ابدی هستند» از سری فیلمهای «جیمز باند» شناخته میشود. علاوه بر ساخت فیلمهای «جیمز باند»، «همیلتون» تا انتهای دهه 1980 میلادی به صورت مداوم در عرصه فیلمسازی فعال بود و در فیلم «نیروی 10 از ناوارونه» با «هریسون فورد» و در فیلم «نبرد بریتانیا» با «مایکل کین» همکاری کرد.
«کوین اسپیسی» در نقش «نیکسون»
اسپیسی دارنده اسکار بهترین هنرپیشگی، در تبلیغ فیلم جدیدش با عنوان «نیکسون و الویس» گفت:" سال ۲۰۰۸ برای نقش ریچارد نیکسون نزد کارگردان رون هوارد تست دادم و رد شدم و فرانک لانجلا موفق به گرفتن این نقش شد و اکنون برای انتقام آمدهام.
«جولیا رابرتز» سفیر گردشگری هند میشود
وزارت گردشگری هند در حال انجام مذاکره برای همکاری با «جولیا رابرتز»، بازیگر سرشناس هالیوودی در زمینه جذب گردشگر به هند است.وزارت گردشگری هندوستان از «جولیا رابرتز»، هنرپیشه آمریکایی فیلمهایی چون «بخور، نیایش کن، عشق بورز» و «زن زیبا» برای توسعه صنعت گردشگری خود در جهان از طریق تبلیغ ورزش یوگا کمک میگیرد. «رابرتز» در فیلم «بخور، نیایش کن، عشق بورز» نقش زنی را بازی کرده که پس از طلاق راهی هند میشود.