اکران فیلم «انگری بردز»
فیلم انیمیشن «انگری بردز» روز ۱۳ می همراه با کل جهان در ترکیه نیز با دوبله ترکی و به شکل سه بعدی اکران خواهد شد.این فیلم تماشاچیان را به جزیره ای که در آن همه پرنده ها بسیار شاد هستند، خواهد برد.در این جزیره بهشتی، «red» ، «chack» و «Bomba» به عنوان کاراکترهایی که همیشه مشکل ایجاد کرده و از جامعه بیرون انداخته می شوند، حضور دارند ولی پس از حمله خوکهای سبز به جزیره، این سه پرنده، هدف اصلی خوکها را به همه نشان میدهند.
بازیگر 81 ساله مدیر بنیاد «برونته» شد
«جودی دنچ» هنرپیشه معروف انگلیسی که در اقتباس سال 2011 رمان «جین ایر» درخشیده بود، عنوان مدیریت بنیاد «برونته» را به صورت افتخاری دریافت کرد. جودی دنچ فعالیت هنری خود را از سال ۱۹۵۷ با بازی در نقش «اوفلیا» در نمایشنامه «هملت» آغاز کرد و از آن پس در دهها نمایشنامه درام و موزیکال معتبر بازی کرد. این بازیگر انگلیسی با بازی در فیلمهایی چون «هنری پنجم»، «شکسپیر عاشق»، «شکلات»، «آیریس» و چند فیلم از مجموعه «جیمز باند» شهرتی جهانی پیدا کرد.
جیمز کامرون و «آواتار» دیگر
جیمز کامرون در جشنواره سینماکان اعلام کرد که یک فیلم دیگر به برنامه ساخت سهگانه «آواتار» افزوده شده است.سال 2009 جیمز کامرون «آواتار» فیلمی سه بعدی درباره سربازی معلول و رابطهاش با بیگانگانی با پوستهایی آبی به سینمای جهان عرضه کرد. این فیلم با فروشی برابر با 2.8 میلیارد دلار پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای جهان شد.پس از موفقیت بینظیر فیلم خیلی زود برنامۀ ساخت دو فیلم دیگر در دنباله آن اعلام شد، ولی تا این لحظه خبری از قسمتهای جدید این فیلم نشده است.
سلفی یک جور بربریت است
تیری فرمو مدیر اجرایی و هنری جشنواره کن در پاسخ به این پرسش که آیا امسال بار دیگر گرفتن سلفی را ممنوع میکند؟ گفت: اول باید توضیح بدهم که من سال پیش هم ممنوع نکردم. قدرت این کار را ندارم. من که پلیس نیستم. من فقط گفتم گرفتن سلفی کار مسخرهای است. آلمادوار و کن لوچ هم زنگ زدند و نظر مرا تایید کردند. آنها گفتند «راست میگویی گرفتن سلفی کار زشتی است، یک جور بربریت معاصر است». دلم می خواست برخی از خبرنگاران از من حمایت کنند و از این ایده که جشنواره کن باید یک رویداد شیک باشد حمایت کنند. سلفی گرفتن کار شیکی نیست. یعنی چه که بخواهی یک ستاره را مال خودت بکنی؟