دفاع از یک مستند جنجالی
«رابرت دنیرو» با حضور در یک برنامه تلویزیونی از فیلم مستند «Vaxxed» دفاع کرد. وی که این فیلم را به خاطرراه افتادن جنجال بر سر تاثیرات منفی واکسیناسیون از جشنواره ترابیکا خارج کرده بود گفت : «این فیلم حرفهای تازهای برای گفتن دارد که برای من به عنوان پدر فرزندی مبتلا به اوتیسم، اهمیت دارد. من فردی ضد واکسیناسیون نیستم، من خواهان واکسیناسیون ایمن هستم.» اظهارات دنیرو در این زمینه خشم دوباره جامعه پزشکی را فراهم کرد.
صداپیشگی در «گرینچ» برای کودکان
«بندیکت کامبربچ» بازیگر پرطرفدار نقش «شرلوک هولمز» ،در نقش «گرینچ» صداپیشگی میکند . این فیلم را «پیت کاندلند» و «یارو چنی» کارگردانی میکنند و برای کودکان است که با اقتباسی از کتاب نویسنده مشهور کودکان دکتر زئوس ساخته میشود.فیلم نامه آن را «مایکل لسیور» با اقتباس از کتاب مشهور «چطور گرینچ کریسمس را دزدید» مینویسد.این فیلم نوامبر ۲۰۱۷ اکران می شود و نخستین فیلم تولیدی پس از نسخهای است که « جیم کری » در سال ۲۰۰۰ در آن بازی کرد.
بازگشت به سینمابا یک فیلم دلهرهآور
کوین کاستنر با فیلم پرحادثه و دلهره آور «جنایتکار» به سینما بازگشت. در این فیلم حافظه یک مامور مرده سیا در ذهن یک جنایتکار با سابقه و خطرناک با بازی« کوین کاستنر» قرار داده می شود. این مامور سیا، تنها کسی است که مخفیگاه یک هکر هلندی را می داند. رئیس سیا تخلیه و انتقال حافظه این مامور را به یک جراح مغز محول می کند. درگیر شدن این جنایتکار در نهایت جلوی بروز یک فاجعه بزرگ را می گیرد.
نشستن برصندلی کارگردانی بتمن
شرکت برادران وارنر اعلام کرد «بن افلک» فیلم بعدی «بتمن» را خواهد ساخت.این شرکت همچنین بخشهایی از تولیدات جدید خود شامل «هیولاهای شگفتانگیز» و «فیلم لگوی بتمن» و کمدی «آدم های خوب» با بازی «راسل کرو» و« رایان گاسلینگ» و نیز درام رمانتیک «امیلیا کلارک» با عنوان «من قبل از تو» را معرفی کرد.
در گردهمایی سالانه سینماداران، «استیون اسپیلبرگ» و« پیتر جکسون»نیز در حمایت از سالنداران سینما و برای ارتقای کیفی نمایش فیلم برای مخاطبان در این همایش سخن گفتند.