0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:نمای دور
سه شنبه 17 فروردین 1395  7:37 AM

پاسخ به:نمای دورخواندن دو ترانه برای پسر نورمن میلر
رابرت ردفورد دو ترانه برای یک فیلم خواند. وی با حضور در استودیوی ضبط صدا و خواندن  ترانه برای فیلم «نابینا» عنوان خواننده را نیز به عناوین قبلی خودش افزود.ردفورد نقشی در این فیلم برعهده ندارد و کارگردان فیلم «مایکل میلر» تهیه‌کننده سینما و فرزند« نورمن میلر» نویسنده بزرگ و فقید آمریکایی است .

پاسخ به:نمای دوربرانگیختن خشم مقامات اندونزی
هشدار دی‌کاپریو نسبت به این که جنگل‌های بارانی اندونزی در حال نابود شدن هستند تا جا برای مزارع روغن پالم باز شود، خشم دولت این کشور را برانگیخت. این بازیگر عکسی از خود کنار فعال‌های محلی در اینستاگرام منتشر کرد و نوشت: «یک مکان درجه یک جهانی در زمینه تنوع زیست‌محیطی... اما گسترش روغن پالم دارد این مکان خاص را نابود می‌کند. 

پاسخ به:نمای دورانتشار یک مصاحبه جعلی
 جورج کلونی می‌گوید مصاحبه اختصاصی که مجله «هِلو» از او منتشر کرده کاملا جعلی است این بازیگر گفت: «من با مجله هِلو مصاحبه‌ای نکردم و نقل‌قول‌هایی که به من نسبت داده شده صحت ندارد. این که نقل‌قول اشتباه از شما چاپ کنند چیز غیرعادی نیست، اما این که یک مصاحبه اختصاصی کاملا جعل شود مسئله خیلی آزاردهنده‌ای است. 

پاسخ به:نمای دوررئیس جمهور آینده هند
برخی رسانه های هندی اعلام کرده اند «نارندرا مودی» نخست وزیر هند در نظر دارد «آمیتا باچان» بازیگر سینمای هند را به عنوان نامزد ریاست جمهوری هند معرفی کند. « امر سینگ» از سیاستمداران هندی نیز اعلام کرده است: «آمیتا باچان» را می توان به عنوان گزینه ریاست جمهوری هند در نظر گرفت ونارندرا مودی سال آینده پس از اتمام دوره ریاست جمهوری «پرناب مُکرجی»، آمیتا باچان را برای پست ریاست جمهوری هند نامزد خواهد کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها