پاسخ به:نمای دور
شنبه 19 دی 1394 8:21 AM
مراتب ارادت به همسر
«جانی دپ» در جشنواره «پالم اسپرینگز» شرکت کرد ومراتب ارادت خود را به همسرش نشان داد. وی در این مراسم گفت: زندگی با من کار ساده ای نیست. گاهی تحمل خودم برای خودم هم سخت می شود. باید از همسرم برای صبر و حوصله اش تشکر کنم . وی سال گذشته با «اَمبر هرد» ازدواج کرد.
فهرست نامزدهای ا نجمن نویسندگان
انجمن نویسندگان آمریکا (WGA) اسامی نامزدهای دریافت جوایز فیلم نامه اقتباسی و غیراقتباسی، را اعلام کرد. «پل جاسوسان» نوشته مت چارمن و اتان و جوئل کوئن، «سیکاریو» نوشته تیلور شریدان، «کانون توجه» نوشته تام مککارتی و جاش سینگر، «مستقیم از کامپتو» نوشته جاناتان هرمن و آندرا برلوف و «Trainwreck» نوشته ایمی شومر، نامزدهای این جایزه هستند.
روایت زندگی یک پیانیست
«مارتین اسکورسیزی» تهیهکنندگی فیلمی بر اساس زندگی «بایرون جنیس» پیانیست سرشناس آمریکایی را بر عهده می گیرد. وی این فیلم را بر اساس کتاب شرح حال «شوپن و فراسوی آن: زندگی فوقالعاده من در موسیقی و غیرعادی» تهیه می کند. « بایرون جنیس» به سبب رپرتوارهای «بتهوون»، «موتسارت»، «پروکفیف» وتعلق ویژه به موسیقی قرن نوزدهمی «فردریک شوپن» شناخته شده است.
اهدای جایزه در گلدنگلوب
مل گیبسون بازیگر و کارگردان سرشناس استرالیایی به عنوان یکی از ارائهکنندگان جوایز به گلدن گلوب میرود. بازیگر «مد مکس» یک بار برای کارگردانی «شجاعدل» جایزه گلدنگلوب را از آن خود کرده و دو بار برای بازی در «خونبها» به کارگردانی ران هاوارد و «آنچه زنان میخواهند» به کارگردانی نانسی مایرز نامزد دریافت این جایزه شده است.
کهنه سرباز جنگ جهانی دوم
«جان ریسدیویس »بازیگر کهنهکار اهل ولز در فیلم اکشن ترسناک «Aux» بازی میکند. فیلم با کشف یک انبار مهمات مخفی مربوط به دوران جنگ جهانی دوم از سوی دو پسر جوان آغاز میشود. این دو جوان به گونه ای مشکوک کشته میشوند. با آغاز تحقیقات پلیس یک کهنه سرباز جنگ جهانی دوم با بازی جان ریسدیویس این اخبار را می شنود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست