فیلمی مناسب کتاب دوستان
شاهرخ خان سوپر استار سینمای هند گفت که فیلم جدیدش با عنوان «فن» یا «طرفدار» به فیلمی بلاک باستر و پرفروش بدل نمی شود. بازیگر محبوب بالیوود که در فیلم جدیدش در دو نقش ظاهر شده گفت: این فیلم بیشتر مناسب آدم هایی است که به ادبیات و رمان علاقه دارند تا سینما و ویژگی هایش.
سومین بازیگر پر درآمد هالیوود
«ویل فارل » با «سخت شدن» در رتبه سوم پر درآمدترین بازیگران هالیوودقرار گرفت. وی به ازای هر یک دلار، 6.80 دلار بازگشت سرمایه داشته است. جانی دپ، دنزل واشنگتن، ویل فارل، لیام نیسون، ویل اسمیت، کریستین بل، چنینگ تیتوم، برد پیت، بن افلک و تام کروز نفرات نخست این فهرست را کامل کردند.
پدر جدید محافظ کهکشان
« کرت راسل» ممکن است در فیلم جدید «محافظان کهکشان» نقش پدر« کریس پرت» را بازی کند. وی گفت: دو روز پیش تماس تلفنی درباره این نقش دریافت کردم.
من هرگز محافظان کهکشان را تماشا نکردم. هیچ چیز درباره اش نمی دانم. ظاهرا من یکی از آن چهار احمقی هستم که این فیلم را ندیده است.
رئیس برنامه شکسپیر
کنت برانا کارگردان و بازیگر مشهور بریتانیایی از سوی موسسه «فیلم لندن» به عنوان رئیس برنامه یک ساله ای انتخاب شد که به مناسبت چهارصدمین سال درگذشت شکسپیر برگزار خواهد شد.برانا که به عنوان یکی از شکسپیرشناسان بزرگ دنیا در عرصه نمایش شناخته می شود به عنوان رئیس برنامه «شکسپیر سر صحنه» انتخاب شد.
ابراز پشیمانی از بازی یک نقش
تیم راث که در فیلم جنجال برانگیز «اشتیاق متحد» به کارگردانی فردریک اوبرتین در نقش سپ بلاتر رئیس تعلیقی فیفا جلوی دوربین رفته بود، گفت فقط به انگیزه مالی بازی در این فیلم را پذیرفت. بازیگر فیلم هایی چون «داستان عامه پسند» و «سگ های انباری» گفت: تنها انگیزه های مالی موجب حضورش در فیلمی شد که با انتقاد شدید رو به رو شد.