0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:نمای دور
چهارشنبه 13 آبان 1394  8:25 AM

حمایت از تارانتینو

«جیمی فاکس» از شرکت «کوئنتین تارانتینو» در تظاهرات ضد پلیس در نیویورک و سخنان انتقاد آمیزش حمایت کرد و گفت: «کوئنتین » به گفتن حقیقت ادامه بده، درباره حقیقت صحبت کن و نگران منتقدان و متنفران هم نباش.«تارانتینو» شنبه گذشته در جمع تظاهرکنندگان گفت: من اینجا هستم تا بگویم من طرف قربانیان هستم.

خرید ویلا در ترکیه

برد پیت و آنجلینا جولی زوج مشهور هالیوود، ویلایی کنار ساحل در نزدیکی شهرستان اورلای ازمیر به قیمت 6.2 میلیون دلار خریداری کردند. این ویلا ۷ اتاق خواب، ۲ سالن پذیرایی، استخر ویژه و سالن ورزش داردو از سوی «الساندور پروتو» که کارهای خرید ملک ستارگان جهان را انجام می دهد، خریداری شده است.

سفری بی سر و صدا به تاج محل

«لئوناردو دی کاپریو »که برای تهیه فیلمی مستند درباره تغییرات آب و هوایی در هند به سر می برد از مکان های دیدنی هند از جمله تاج محل دیدن کرد یکی از افرادی که در بازدید دی کاپریو حضور داشت گفت آن جا فقط یک خارجی بود که متوجه حضور دی کاپریو شد و او را شناخت.

یک نقش انحصاری

«هریسون فورد» تنها بازیگری است که می تواند نقش «ایندیانا جونز» را بازی کند. «فرانک مارشال» تهیه کننده هر چهار فیلم «ایندیانا جونز» در مصاحبه ای اعلام کردهیچ برنامه ای برای انتخاب بازیگر دیگری در نقش «ایندیانا جونز» ندارد و این  نقش در انحصار هریسون فورد است و فرد جدیدی را  انتخاب  نمی کند.

واکنش به تحریم نژادپرستانه

«جی جی آبرامز» کارگردان قسمت جدید مجموعه «جنگ ستارگان: ارتش به پا می خیزد» » به تحریم نژادپرستانه فیلمش واکنش نشان داد. فیلم او به دلیل انتخاب یک سیاه پوست برای بازی در یکی از نقش های اصلی با تحریم نژادپرستان آمریکایی مواجه شده است. آبرامز گفت: دردناک است ببینی برخی این گونه سخن می گویند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
parseman_110 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها