پاسخ به:چهره ها و خبر ها
شنبه 22 اسفند 1394 9:01 AM
قاتل اهلی با تغییراتی به روز شده
مسعود کیمیایی جدید ترین فیلمش «قاتل اهلی» را به تهیه کنندگی منصور لشکری قوچانی اواخر فروردین 95 جلوی دوربین می برد. فیلم داستانی سیاسی دارد و کیمیایی پس از پایان انتخابات در بخش های سیاسی فیلم تغییرات جدیدتری ایجاد و فیلم نامه را به روز کرد. «قاتل اهلی» قصه جوانی است که همه راه های پولدار شدن را می رود اما در می یابد برای پولدار شدن باید نبوغی بیش از انیشتین داشته باشد.
منتظر پروانه نمایش برای مشکل گیتی
فیلم «مشکل گیتی» با بازی رویا نو نهالی درخواست پروانه نمایش کردو سال آینده به اکران عمومی درمی آید این فیلم به یک معضل اجتماعی و خانوادگی می پردازدکه امروز همه با آن دست و پنجه نرم می کنند . داستان فیلم درباره زوجی است که در آستانه فرو پاشی زندگی مشترکشان هستند، چون بر اثر زندگی اینترنتی گیتی، توهمی بر زندگی واقعی این دو سایه انداخته است.
دخترم از حمایتت متشکرم
لعیا زنگنه که برای بازی در سریال «پشت بام تهران» در برنامه تلویزیونی «سه ستاره» نامزد جایزه شد گفت: از این که مردم به من رای بدهند خوشحال می شوم و از مردم تشکر می کنم که مرا حمایت می کنند. وی خاطرنشان کرد: از دختر عزیزم متشکرم که در تمام لحظات کار مرا حمایت کرد چراکه من نتوانستم بیشتر پیشش باشم و از همین جا می گویم دوستش دارم.
سینما مانکن نمیخواهد
علی نصیریان اظهار کرد: بخشی از کاربازیگری تمرین است. در کشورهای دیگر هر بازیگری مدت زمانی به کارگاه میرود و روش های جدید بازیگری را فرا می گیرد چون در این عرصه صورت زیبا کارساز نیست و سینما مانکن نمیخواهد. مخاطب باید خود بازیگر را باور کند. وی افزود: هیچ وقت دوست نداشتم، الگو بگیرم زیرا میخواستم همه چیز ایرانی باشد به همین سبب همه نقشهایم را خودم خلق کردم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست