0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها
سه شنبه 20 بهمن 1394  7:36 AM

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتمجید اصلانی از «ایستاده در غبار»
فرهاد اصلانی گفت: در میان فیلم هایی که تا امروز در جشنواره سی و چهارم فیلم فجر مشاهده کردم می توانم از فیلم " ابد و یک روز" به عنوان یکی از بهترین فیلم ها نام ببرم. همچنین به عنوان علاقه شخصی خودم نیز می توانم از فیلم " ایستاده در غبار" نام ببرم که از دیدن آن لذت فراوانی بردم.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها«هفت» بعداز جشنواره متنوع می شود
سردبیر و تهیه کننده برنامه «هفت» از تغییرات جدید این برنامه بعد از ایام جشنواره فیلم فجر سخن گفت و بیان کرد که موضوعات این برنامه بیشتر و آیتم ها متنوع تر می شوند.افخمی درباره واکنش منتقدان برنامه «هفت» که گستره بیشتری پیدا کرده است، گفت: خدا منتقدان برنامه ما را بیشتر کند. سینمای ایران ورشکسته شده است و این ورشکستگی را کسانی به وجود آورده اند که آن را اداره می کنند، از مدیران دولتی گرفته تا دست اندرکاران و فیلمسازان و بازیگران.

پاسخ به:چهره ها و خبر هانیاز به تجربه داشتم
آزاده نامداری در پاسخ به این پرسش که پرویز شهبازی چگونه و با چه صحبت‌هایی استرس و نگرانی‌های شما را برطرف کرد گفت: او به من بسیار قوت قلب داد و تنها گفت همه چیز را به من بسپار. در واقع به بازی گرفتن وی از بازیگرانش ایمان دارم. با اینکه سال‌هاست در فضای رسانه هستم اما بازیگری نیاز به تجربه دارد و باید هدایت می‌شدم که پرویز شهبازی این کار را انجام داد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابه سیمرغ فکر نمی کنم
مجید مظفری بازیگرفیلم «کفش هایم کو؟»کیومرث پوراحمد می گوید:واقعیت این است که اصولا به سیمرغ فکر نمی کنم چون معتقدم سیمرغ گرفتن یا نگرفتن صرفا سلیقه داوری است و از ارزش های کار یک بازیگر کم نمی کند. به جرات می توانم بگویم بعد از کار با بیضایی و بزرگ نیا یکی از لذت بخش ترین فعالیت‌های سینمایی ام کار با کیومرث پوراحمد بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها