0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها
دوشنبه 19 بهمن 1394  7:50 AM

پاسخ به:چهره ها و خبر ها در فیلم قابل دفاع بازی می‌کنم
بهرام رادان بازیگر فیلم «بارکد» ساخته مصطفی کیایی  اظهار کرد: از اول کم کار بودم و ملزم   نیستم که حتما در طول سال در یک فیلم بازی کنم؛ بلکه نظرم این است در فیلمی قابل دفاع بازی کنم که بتوانم با افتخار در کنار آن بایستم. چرا که اگر فیلم ضعیفی را بازی کنم قطعا خودم اولین منتقد فیلم خواهم بود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادر پی متفاوت بودن نیستم
لیلا حاتمی بازیگر اصلی فیلم «من»  سهیل بیرقی که در بخش «نگاه نو» حضور دارد، گفت: با وجود این که بازی در نقش‌های متفاوت جذاب و اعتبار آور است  ولی دنبال متفاوت بودن نیستم و به آن فکر نمی‌کنم . وقتی پیشنهاد بازی در این فیلم به من داده شد، فرم کلاسیک قدیمی و سینمایی بودن فیلم نامه «من» برایم جالب بود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاحق قضاوت ندارم
مهناز افشار بازیگر فیلم «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» که در جشنواره حضور داردگفت:پس از این فیلم بیشتر از گذشته فهمیدم گذشت و بخشش بهترین و زیباترین کار است، اما به هیچ عنوان نمی‌توانم و نباید خودم را جای این افراد بگذارم و حتی قضاوت کنم که چرا گذشت کردید یا قصاص.حق قضاوت ندارم چون نمی‌توانم درد آن‌ها را لمس کنم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاشبیه حاج کاظم نیستم
پرویز پرستویی گفت: "بادیگارد" تجربه لذت بخشی بود اما راه سخت و دشواری را پشت‌سر گذاشتیم و سعی کردم اتفاق خوبی بیفتد.وی در خصوص برخی شباهت‌های نقش وی در «بادیگارد» با حاج کاظم "آژانس شیشه‌ای" گفت:  به منتقدانی که به این موضوع اعتقاد دارند باید بگویم من این حرف را قبول ندارم آنها ذهنیت خودشان را دارند و چنین اتفاقی نیفتاده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها