0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها
پنج شنبه 15 بهمن 1394  8:41 AM

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپرستویی با مردم به تماشای «بادیگارد»  نشست
فیلم سینمایی «بادیگارد» در سینما استقلال با اقبال مخاطبان مواجه شد وپس از نمایش به دلیل ازدحام مردم به سئانس فوق العاده رسید. پرویزپرستویی که در جدیدترین ساخته ابراهیم حاتمی کیا درنقش «حیدر» ظاهرشد به همراه مردم در سینما استقلال به تماشای فیلم «بادیگارد» نشست . اودر مواجهه با سوالات مردم پیش از نمایش فیلم گفت: نمی‌دانم چگونه شده است من نخستین بار است که فیلم را می‌بینم.در پایان فیلم نیز مردم پشت به پرده سینما و رو به پرویز پرستویی به ابراز احساسات پرداختند.

برای نگهداشتن عشقم می‌جنگم
بازیگر فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» گفت: بازی در نقش «منیر» را دوست دارم و امیدوارم منتقدان و داوران هم به این تفاوت بازی توجه کنند.ستاره اسکندری عنوان کرد:  این فیلم با چاشنی عشق همراه است. برای همین هم حال همه تماشاگران این اثر پس از دیدن این فیلم خوب می‌شود.وی افزود: منیر فیلم "نیمه شب اتفاق افتاد" یک زن عاشقی است که برای نگهداشتن عشق خود می‌جنگد و مبارزه می‌کند. این زن از یک فضا و طبقه بسیار دوری نسبت به من ستاره اسکندری می‌آید که این موضوع برای من جالب و جذاب است.

در جشنواره نماینده شهرم مشهد هستم
حامد بهداد  که امسال با 3 فیلم در جشنواره حضور دارد، گفت: خوشحالم و این به من امید زنده بودن می‌دهد و باعث می‌شود احساس کنم  در جشنواره نماینده کسی هستم که دوستش دارم.نماینده شهرم مشهد و نماینده سرورم و اربابم. من دوست دارم که تمام احساس خوبم را به پای او بنویسم و به پای او بریزم.بهداد در مورد راز حامد بهداد بودن گفت:  تک تک افراد این مملکت یک راز داریم و راز خودمان را زندگی می‌کنیم .من هم دارم راز خودم را زندگی می‌کنم و فقط دلم می‌خواهد در سینما نماینده کسی که خیلی دوستش دارم باشم.

قصد نمایش خشونت را نداشتم
کارگردان «یک شهروند کاملا معمولی» بیان کرد از ابتدا هم  در پی یک پایان بندی فانتزی در این فیلم بوده است. مجید برزگر افزود:اطراف من پر از آدم‌هایی است که سرشار از بغض هستند. همه ما در شرایطی زندگی می‌کنیم که انگار منتظر یک تلنگر هستیم، گاهی با خود فکر می‌کنم که اگر کمی فضا باز شود چه اتفاق‌هایی رخ می‌دهد و این اتفاق در «یک شهروند کاملا معمولی» رخ داد. قصد من در فیلم نمایش خشونت یا طغیان درونی نبود بلکه بیشتر قصد داشتم آدم‌های تنها و تک افتاده را به تماشا بگذارم.

می گویند فیلمم محشر است
شیرین یزدان بخش بازیگرفیلم " ابد و یک روز" در آستانه اکران این فیلم در کاخ جشنواره گفت:  دوستان بسیاری می‌گویند این فیلم خیلی محشر شده و منتظرم تا زودتر آن را ببینم.در این فیلم هم مثل بیشتر فیلم‌های دیگرم نقش مادر را بازی می‌کنم اما این بار با واکر راه می‌روم . بعضی از بچه‌ها می‌گویند با دیدن تو در فیلم خیلی گریه کردیم.وی درباره دیگر فیلم‌هایش توضیح دادو  گفت: فیلم "وارونگی " بهنام بهزادی و "عادت می‌کنیم " ابراهیم ابراهیمیان را هم دارم.وی با لحنی طنز آمیز گفت: در این جشنواره حسابی بچه دار شدم!

فیلمی پلیسی در تحریریه یک روزنامه
فرزاد موتمن  که با جدید‌ترین فیلمش«آخرین بار کی سحر را دیدی» در سودای سیمرغ جشنواره فجر به رقابت می‌پردازد می‌گوید: «سحر» فیلم من قربانی شرایط زندگی اش شده است. چون کمی بلندپرواز است . دختری است که می‌خواهد رشد کند اما جامعه اطرافش و شهرکی که در آن زندگی می‌کند این اجازه را به او نمی‌دهد.این فیلم پلیسی در تحریریه یک روزنامه می‌گذرد و  شخصیت اصلی خبرنگاری است که اتفاقی را دنبال می‌کند. این فیلم تعقیب و گریز و تیراندازی و شلیک ندارد و مخاطب با یک خبرنگار همراه می‌شود.

هیچ فیلم جشنواره را قضاوت نمی‌کنم
مجری برنامه «هفت» از حضور رییس سازمان سینمایی در این برنامه خبر داد و گفت: در  ایام جشنواره برنامه‌ای با حضور ایوبی خواهیم داشت. بهروزافخمی درباره کیفیت فیلم‌های جشنواره فجر گفت: هنوز هیچ فیلمی را در برج میلاد ندیده ام و نمی‌توانم درباره هیچ اثری قضاوت کنم. موفق به تماشای سه فیلم «ابد و یک روز»، « زاپاس» و «نقطه کور» در سینمای تهیه کنندگان شدم. «زاپاس» کمدی خوبی بود. نیمه دوم «ابد و یک روز» را هم دیدم که به نظرم فیلم خوبی است.

نمی خواستم مخاطب  زیاداشک بریزد
 کارگردان فیلم «دلبری» تاکید کرد  نقش هنگامه قاضیانی در این فیلم (طوبی ) را هر کسی نمی‌توانست خوب بازی کند. جلال دهقانی اشکذری گفت:   در پی یک پایان تلخ تاثیرگذار نبودم چون این تلخی در دل کار گنجانده شده است .زمان نگارش اثر  نیزخیلی جلوی خود را گرفتم تا قلمم را کنترل کنم و بیش از این اشک مخاطب را در نیاورم.

به بازی در این فیلم افتخار می‌کنم
ریما رامین‌فر در این دوره از جشنواره فجر با دو فیلم «زاپاس» برزو نیک‌نژاد و «ابد و یک روز» سعید روستایی حضور دارد. ریما رامین‌فر گفت: هیچ شانتاژ رسانه‌ای برای این فیلم «ابد و یک روز» صورت نگرفته است چرا که واقعا این اثر کیفیت بسیار خوبی دارد و تا آخر عمرم به بازی در این فیلم افتخار می‌کنم . زمانی که فیلمنامه را خواندم متوجه شدم که با یک فرد حرفه‌ای طرف هستم و به هیچ عنوان این حس  را نداشتم که در حال همکاری با یک کارگردان کار اولی هستم .

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها