پاسخ به:چهره ها و خبر ها
دوشنبه 12 بهمن 1394 8:18 AM
حالم خوب است
عزت ا… انتظامی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در خصوص وضعیت فعلی خود گفت: خدا را شکر حالم این روزها خوب است، البته بهتر است بگویم تغییری نکرده ام. سعی می کنم در معرض هوای آلوده قرار نگیرم تا با مشکل تنفسی مواجه نشوم.
انتظامی خاطرنشان کرد: مردم را دوست دارم و می دانم برایم همیشه دعا می کنند.
کارگر ساده نیازمندیم
فیلمبرداری فیلم سینمایی «کارگر ساده نیازمندیم» به کارگردانی منوچهر هادی این روزها در تهران در حال پیگیری است. تاکنون 40 درصد از کار مقابل دوربین رفته و گروه این روزها در ساختمانی نیمه ساز در آجودانیه مشغول فیلمبرداری هستند. آتیلا پسیانی ویکتا ناصر بازیگران اصلی این فیلم هستند. این فیلم مضمونی اجتماعی دارد.
گلریزان
نیکی کریمی در مراسم گلریزان فیلم «شیفت شب»، شرایط آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد و رد مال و دیه را فراهم کرد. در این مراسم که 10 بهمن ماه در سالن ایوان شمس برگزار شد، بلیت «شیفت شب» به همت عالی فروخته شد. در این مراسم که اجرای آن را مسعود نجفی بر عهده داشت، اعلام شد که سرمایهگذاران «شیفت شب» مبلغی را به این برنامه اختصاص داده اند و ستاد دیه استان تهران هم از اختصاص مبلغی برابر میزان جمع شده در این مراسم خبر داد.
خندوانه، اسفند ماه
خندوانه ، از اسفند ماه متفاوت بازمیگردد. این خبر را رامبد جوان اعلام کرد و از اعمال تغییراتی در دکور و شکل اجرای این برنامه خبر داد. رامبد جوان که در حال حاضر فیلم «نگار» را میسازد، میخواهد تا قبل از سال جدید، «خندوانه» را هم روی آنتن ببرد؛ «خندوانه»ای که قرار است وسعت پیدا کند و کامل تر و بهتر از گذشته به مخاطبان ارائه شود.
رونمایی از پوستر
پوستر فیلم سینمایی «بادیگارد» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در آستانه سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این پوستر در «خانه طراحان انقلاب اسلامی» طراحی شده و نخستین پوستر فیلم و ویژه جشنواره فیلم فجر است. «بادیگارد» تازه ترین ساخته ابراهیم حاتمی کیا است که در توضیح آن آمده است: «چرا اینقدر دیر اومدی؟ مأموریت بودم. شغلت چیه؟ تو حفاظتم. نگهبانی؟ محافظم. آهان پس بادیگاردی. . . »
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست