0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها
سه شنبه 6 بهمن 1394  8:35 AM

پاسخ به:چهره ها و خبر ها شمس بازار عاشقان
فرهاد قائمیان در «بازار عاشقان» در نقش شمس حضور خواهد داشت. ایرج راد، فرزانه کابلی، شهرام عبدلی و ایوب آقا خانی دیگر بازیگران اصلی نمایش هستند که در کنار 70 نفر دیگر به ایفای نقش می پردازند. نمایش «بازار عاشقان» به کارگردانی هادی مرزبان 10 و 11 بهمن در تئاتر شهر به صحنه می رود.

آمادگی برای رقابت
رویا نونهالی خود را برای  رقابت در جشنواره فیلم فجر آماده می کند. فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» با بازی وی و به کارگردانی تینا پاکروان آخرین مراحل فنی  را می گذراند وطی 2 روز آینده تحویل دفتر جشنواره فجر می شود. «نیمه شب اتفاق افتاد» داستان عشق های نامتعارف از عروسی تا عزا است .

در راه دفتر جشنواره فجر
کیومرث پوراحمد با اشاره به این که مراحل فنی  جدید ترین فیلمش « کفش هایم کو؟ » به پایان رسیده گفت: ظرف یک یا دو روز آینده آن را تحویل دفتر جشنواره فجر می دهم. آخرین ساخته کیومرث پوراحمد درباره مهاجرت و فراموشی است. رضا کیانیان مجید مظفری، رویا نونهالی و بهاره کیان افشار ازبازیگران این فیلم هستند.

هدیه  کردن عشق به فرزندان
مهرانه مهین‌ترابی اظهار کرد:من در خانواده ای پرجمعیت به دنیا آمدم و عشقی را که دلم می‌خواست دریافت  نکردم اما وقتی بزرگ شدم روی خودم زیاد کار کردم. وی افزود: خانواده‌ ها باید آن قدر به فرزندان خود عشق هدیه دهند که لازم نباشد آدم در 30 سالگی بفهمد باید روی خودش کار کند.

یادداشت های صادقانه
بازیگر سریال «یادداشت های یک زن خانه دار» بیان کرد که این سریال از صداقتی برخوردار است که بسیاری از آثار ندارندو توانسته به موضوعات اخلاقی مورد نیاز در جامعه بپردازد. امیررضا دلاوری  گفت: خروجی سریال «یادداشت های یک زن خانه دار» در حد انتظار ما بود و بازخوردهای خوبی هم داشته و مخاطب خود را  هم سرگرم می کند .

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها