0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها
پنج شنبه 3 دی 1394  7:35 AM

پاسخ به:چهره ها و خبر هافراخوان برای انتخاب بازیگر
همایون اسعدیان دخترها و پسرهای بین سن 18 تا 25 سال را برای فیلم جدیدش فراخواند. وی که  قصد داردفیلم جدیدش «یک روز به خصوص» را اوایل بهمن ماه بسازد برای انتخاب بازیگران فیلمش فراخوان داد. اسعدیان هفته های آینده فهرست قطعی عوامل   این فیلم که خود تهیه کنندگی  آن را برعهده  دارد، اعلام می کند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابا دلبری دردفتر جشنواره
 هنگامه قاضیانی با فیلم«دلبری»  راهی دفتر جشنواره فجر شد.  ساخت دومین فیلم بلند سید جلال اشکذری به تهیه کنندگی سید محمود رضوی سال گذشته در سکوت خبری انجام و طی چند روز گذشته نسخه کامل فیلم برای بازبینی هیئت انتخاب ارائه شده است. آتیلا پسیانی، عباس غزالی ومهدی عطاران دیگربازیگران این فیلم هستند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادیدار با رقص خاک
مراسم دیدار با عوامل فیلم «رقص خاک» ساخته ابوالفضل جلیلی در موزه سینما برگزار شد. این فیلم درباره نوجوانی به نام ایلیاد است که تنها و بی کس، در کوره پزخانه ای قدیمی کار و زندگی می کند. دخترکی به نام لیموآ، که با مادرش در همان کوره پزخانه به کار مشغول است، با ایلیاد دوست می شود و. . .

پاسخ به:چهره ها و خبر هامستندی درباره مادر یک قهرمان
پروانه معصومی مستندی درباره  مادر «رضا سوخته سرایی» قهرمان کشتی می سازد و به ارتباط این قهرمان کشتی با مادرش می پردازد . وی گفت:متاسفانه پیشنهادهای بازی مناسب نیست و اگر آنها را قبول کنم، حیثیت 43 سال فعالیتم را از بین برده ام. گذشته کاری من  ارزان  نیست که به راحتی آن را به فروش بگذارم .

پاسخ به:چهره ها و خبر ها پیوستن به مسافران قطار فجر
محمد علی سجادی دو فیلم «کارد و کلوچه» و «تمرینی برای اجرا» را به دفتر جشنواره فجر ارائه کرد. «کارد و کلوچه» برای بخش گروه «هنر و تجربه» آماده شده است. «تمرینی برای اجرا»  نیزداستان یک کارگردان تئاتر است که  می خواهدبا جمع کردن گروهی داستان سیاوش را از روی شاهنامه فردوسی برای اجرا تمرین کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها