بازی نیکلاس کیج در بید مجنون
پرویز پرستویی با بیان خاطرهای از بازی در فیلم «بید مجنون» گفت: برای بازی در فیلم «بید مجنون» مجیدی در توضیح نقشم گفت:شخصی است که نابیناست و بینا می شود و دوباره نابینا می شود. پس از پاسخ مثبت من مجیدی گفت:« به من گفتهاند اگر خارج از ایران این فیلم را بسازی نیکلاس کیج بازی خواهد کرد».
سریالی رمضانی
مجموعه تلویزیونی «سنگ پا» به کارگردانی سیروس مقدم برای پخش در ماه مبارک رمضان ساخته می شود. «الهام غفوری» که تهیه کنندگی مجموعه «سنگ پا» را برعهده دارد، گفت: در حال حاضر صحبت هایی برای ساخت این سریال با شبکه یک انجام شده است .
ترجمه ای نیمه کاره
نیکی کریمی که قرار است فیلمی را به کارگردانی کامبوزیا پرتوی تهیه کند درباره فعالیت آینده اش اظهار کرد: فعلا در حال کار روی طرحی هستم. یکی دو پیشنهاد بازیگری هم دارم اما فعلاً در مرحله خواندن فیلمنامه هستم .یک ترجمه نیمه کاره دارم که امسال فرصت نکردم تمامش کنم.
نامه به پوتین
حسام نواب صفوی با گذاشتن عکسی از ولادیمیر پوتین و جملاتی به نقل از او که خطاب به مردم روسیه گفته: «. . . اگر دنبال خوشی های زودگذر و بیفایده هستید به ترکیه سفر کنید و پولتان را در شکم قاتلان فرزندانتان بریزید، اما اگر به دنبال فرهنگی چند هزارساله و آرامش روح خویش هستید، قطعا باید به ایران سفر کنید. این توصیه من به شماست. » اظهار کرد : معتقد است که خواه پوتین نامه او را خوانده باشد یا نخوانده باشد او جواب نامه اش را گرفته است.
جواب نامه دانش آموزان خراسان شمالی
مهراوه شریفینیا با نوشتن نامه ای به محبت دانشآموزان یک روستای مرزی در استان خراسان شمالی پاسخ داد. مژده لواسانی، مجری صدا و سیما با انتشار مطلبی از خوشحالی دانشآموزان روستایی نوشت که پاسخ محبتشان را با دریافت نامه ای از جانب مهراوه شریفینیا گرفتند. این دانش آموزان از علاقه خود به کیمیا نوشته بودند.