پاسخ به:چهره ها و خبر ها
یک شنبه 24 آبان 1394 7:53 AM
پیشنهاد بازی در نقش خود
چنگیز جلیلوند از پیشنهاد بازی در اولین ساخته سینمایی پیمان قاسم خانی خبر داد.این مدیر دوبلاژ و بازیگر گفت: پیمان قاسم خانی برای فیلم «پلیس بازی» پیشنهاد بازی در نقش خودم را مطرح کرده که هنوز جواب ندادم.
این گوینده و مدیردوبلاژ باسابقه سینما با بیان اینکه همچنان اولویت اصلی اش دوبله است، اظهار کرد: دلم نمی خواست وارد بازیگری شوم اما فریدون جیرانی باعث شد در این مسیر هم حرکت کنم.
رونمایی از آنونس
آنونس فیلم سینمایی «حکایت عاشقی» به کارگردانی احمد رمضان زاده و به تهیه کنندگی مسعود جعفری جوزانی در آستانه اکران عمومی این فیلم در سینماهای سراسر کشور رونمایی شد.آنونس این فیلم به کارگردانی «احمد رمضان زاده» و به تهیه کنندگی «مسعود جعفری جوزانی» و با بازی «بهرام رادان» و «شوان عطوف» بازیگر سر شناس سینما و تلویزیون اقلیم کردستان عراق منتشر شده است.
دیگر برایم مهم نیست
مسعود جعفری جوزانی که از مدت ها قبل قرار بود پروژه الف ویژه «پوریای ولی» را برای تلویزیون بسازد، درباره آخرین وضعیت این پروژه اعلام کرد: آن طور که در روزنامه ها خواندم گویا پروژه «پوریای ولی» در اولویت سازمان صداوسیما نیست. ما هم به این تصمیم احترام می گذاریم. «پوریای ولی» دیگر برایم مهم نیست؛ چرا که من قرار بود سه سال پیش این پروژه را بسازم.
در پشت بام تهران
تصویربرداری سریال «پشت بام تهران» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه کنندگی زینب تقوایی، این روزها در یک خانه باغ وسیع حوالی دربند دنبال می شود .فیلمنامه این سریال را که مضمونی اجتماعی دارد، سعید نعمت ا... نوشته است وکامبیز دیرباز، آزاده صمدی، ثریا قاسمی، لیندا کیانی، بهزاد فراهانی و... از بازیگران این سریال هستند.
دعا برای پاریس
پیمان معادی بازیگر بین المللی سینمای ایران هم به جمع هنرمندانی پیوست که جمله «برای پاریس دعا کنید» را در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند.او در صفحه اینستاگرامش تصویری را که برای همدردی با مردم پاریس در فضای مجازی ساخته شده، به اشتراک گذاشته و در کنارش به انگلیسی نوشته: «برای مردم پاریس دعا کنید.»حملات تروریستی به پاریس جهان را در سوگ و حیرت فرو برده است. در این حملات بیش از 150 شهروند این شهر کشته شدند.»
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست