0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها
شنبه 23 آبان 1394  7:43 AM

عیادت از سلحشور

محمد سرافراز با حضور در منزل فرج ا… سلحشور از نزدیک جویای حال این کارگردان سینما و تلویزیون قرار گرفت.در این دیدار سرافراز خطاب به سلحشور گفت که ساخت مجموعه فاخر موسی(ع) همچنان از اولویت های سازمان صداوسیما محسوب می شود و تولید آن در دستور کار قرار دارد.

کنایه به برنامه هفت

پرویز پرستویی با انتشار متنی در صفحه شخصی اش نسبت به حواشی به وجود آمده در مورد برنامه تلویزیونی « فیتیله» واکنش نشان داد. این روزها اخبار فیتیله ها خیلی آزارم داد. عزیزان چرا به «هفت» سینمایی حمله نمی کنید که سینما رو این  قدر سخیف کردند و کوچک که همیشه بیرق دار فرهنگ ایران بودند و افتخار آفرین در دنیا، شمارو به خدا سوگند در قضاوت عجول نباشید... .

خیلی خسته ام

مرجانه گلچین می گوید: در حال حاضر  خیلی خسته ام و نیاز دارم تا  استراحت کنم.معمولا یک کار موفق پیشنهادهای بعدی را به دنبال می آورد؛ شاید اگر به   10 سال پیش برگردم که کارم را شروع کردم استارتی که با مجموعه طنز «بزنگاه» زده شد، زمینه سازی شد برای کارهای بعدی که من در حوزه طنز انجام دادم.

عالیجناب در سعدآباد

گروه تولید سریال «عالیجناب» در سومین ماه تولید خود در کاخ سعدآباد کار تصویربرداری را دنبال می کنند.در این لوکیشن بازیگرانی از جمله حسین پاکدل، امیر آقایی، بابک حمیدیان، سعید آقاخانی و ... مقابل دوربین مرتضی هدایی قرار گرفته اند.این سریال  فراز و نشیب های بین 6شخصیت اصلی داستان را به تصویر می کشد.

خداحافظی تهیه کننده« میرزا کوچک خان»  

هادی مشکوة هنرمند و تهیه‌کننده قدیمی سینما  درگذشت. این تهیه‌کننده پیشکسوت که در کارنامه هنری اش، تهیه‌کنندگی فیلم هایی چون «میرزا کوچک‌خان - 1362»، «ترن - 1366»، «روز دیدار - 1374» به چشم می‌خورد، مدتی پیش به دلیل مشکلات معده در بیمارستان بستری شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها