پاسخ به:چهره ها و خبر ها
چهارشنبه 20 آبان 1394 7:50 AM
عاشقانه ای در فضای انقلاب
جلیل سامان فیلمنامه نویس و کارگردان پیش تولید سریال جدید خود «پروین» را با انتخاب مسعود رایگان به عنوان یکی از نقش های اصلی، وارد مرحله انتخاب بازیگران حرفه ای کرد. سامان با ساخت «پروین» به نوعی سه گانه خود را در ژانر سریال های عاشقانه در فضای انقلاب تکمیل می کند.
اکشن های کمتر دیده شده
پیمان قاسم خانی این روزها در تدارک شروع فیلمبرداری اولین فیلم سینمایی خود به عنوان کارگردان است.گفته می شود در این فیلم صحنه های اکشنی خواهیم دید که نمونه آن در سینمای ایران کمتر دیده شده است. بیژن امکانیان، ابوالفضل پورعرب، ویشکا آسایش و مانی حقیقی بازیگرانی هستند که نام آن ها در برخی خبرها ذکر شده است.
مطالعه را ترجیح می دهم
بهنام تشکر گفت: در این مدت پیشنهاد حضور در چند سریال را داشته ام که قبول نکردم و فعلا تصمیمی برای بازی در سریالی ندارم،اما اگر سریال خوبی پیشنهاد شود حتما می پذیرم.بازیگر سریال «ساختمان پزشکان» درباره تماشای سریال های این روزهای تلویزیون نیز بیان داشت: متاسفانه سریال ها را دنبال نمی کنم و ترجیح می دهم مطالعه کنم.
شب های سیاه تالین
فیلم سینمایی«دو» به کارگردانی سهیلا گلستانی در نوزدهمین جشنواره فیلم «شب های سیاه تالین» حضور دارد.فیلم سینمایی«دو» به کارگردانی سهیلا گلستانی و تهیه کنندگی پرویز پرستویی در نخستین حضور بین المللی اش در نوزدهمین دوره جشنواره «شب های سیاه تالین» شرکت دارد.این جشنواره در کشور استونی برگزار می شود.
نوسان در بیماری
ملکه رنجبر گفت: اگر گفتم که این روزها کسی به یادم نیست، این موضوع به مسئولان فرهنگی مربوط بوده نه خانواده خودم. مدیران موسسه هنرمندان پیشکسوت به عنوان اعضای خانواده من به حساب می آیند.با اینکه شرایط بیماری من در نوسان قرار دارد این موسسه همواره پیگیر وضعیت ام بوده است.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست