0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها
دوشنبه 18 آبان 1394  8:53 AM

بازی در سکانس کنسرت

شهاب حسینی تهیه کننده فیلم «خورشید نیمه شب» در بخشی از این فیلم همراه با رضا یزدانی در سکانس کنسرت جلوی دوربین رفت .وی در این فیلم  علاوه بر تهیه کنندگی ،انتخاب بازیگر و بازیگردانی را نیز به عهده داشته است.«خورشید نیمه شب» ۹ روز از زندگی خواننده ای جوان  را به تصویر می کشد.

با خواهر خسرو جلوی دوربین

بازی بیتا فرهی در «برادرم خسرو» به کارگردانی احسان بیگلری آغازشد. وی دراین فیلم نقش خواهر خسرو را ایفا می کند. تهیه کنندگی  این اثر را«سعید ملکان» بر عهده دارد و «کیومرث پوراحمد» به عنوان مشاور کارگردان  این پروژه همکاری دارد. شهاب حسینی، ناصر هاشمی و هنگامه قاضیانی دیگر بازیگران این فیلم هستند.

دزد مغز نارنجی

جواد عزتی گفت: با توجه به این که پیش از این نقش پلیس را ایفا کرده بودم در فیلم «مغزنارنجی» به کارگردانی مهدی خسروی نقش دزد را بازی می کنم.  این فیلم قصه شیرینی دارد و در فضای اکشن-پلیسی است.  وی افزود:«مغزنارنجی» فضای طنز ندارد اما شوخ طبعانه به قصه نگاه کرده است.

قهر با سینما

زیبا بروفه در باره کم کاری اش گفت: این قدر در این سال ها با سینما بیگانه بودم که نه سینما و نه جشنواره رفتم. بسیاری از بازیگران هم دوره من با پیشنهادهای خوب بسیار کمی روبرو شدند، پس به شخصه از سینما و فضای آن دلخور و قهر هستم وحرفی برای گفتن ندارم.

با یک فیلم در فجر

عبدا...اسکندری در جشنواره سی وچهارم تنها با یک فیلم به کارگردانی افشین هاشمی حضور خواهد داشت. وی گفت: «گذر موقت» به کارگردانی افشین هاشمی گریم روز است چندین  فیلم نامه به دست من رسیده که آن ها را مطالعه کرده ام اما به دلیل وخیم بودن وضعیت اقتصاد سینما ؛ تهیه کننده  ها تمایل به سرمایه گذاری ندارند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
parseman_110 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها