0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها
یک شنبه 17 آبان 1394  7:44 AM

خودکفایی در سینما
شهاب حسینی می گوید: پروانه نمایش نخستین فیلمم «ساکن طبقه وسط»  برای شبکه خانگی صادر نشده است. خودم هم نسخه ای از فیلم ندارم تا به نمایش خصوصی بگذارم. به همین خاطر عضو جامعه صنفی تهیه کنندگان می شوم تا بتوانم خودم فیلمم را تهیه کنم و می خواهم در سینما خودکفا باشم.

بازی در یک طنز فلسفی
 لیلا اوتادی جلوی دوربین «ناردون» جدیدترین فیلم فریدون حسن پور می رود. فضای حاکم  بر این فیلم به نوعی یک طنز فلسفی است. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: خرج عروسی بیشتر است یا عزا، بهتر است عزا را در عروسی و عروسی را  در عزا گرفت که خرجش کمتر شود.

انتشار تک آهنگ جدید
محمدرضا گلزار که چندی پیش از بازگشت به عرصه موسیقی و تصمیم پیگیری جدی فعالیت های موسیقایی خود به عنوان خواننده خبر داده بود، تک آهنگ جدیدش را با عنوان «جات خالیه» منتشر کرد. گلزار قصد دارد به زودی تک آهنگ های دیگری منتشر کرده و پس از آن کنسرت هایش را در سراسر کشور برگزار کند.

تاریخ انقضای طنز آمیز
مریم معترف نمایش «تاریخ انقضا» را با نگاهی طنز آمیز و روایت داستانی از دوران دفاع مقدس کارگردانی می کند. وی بیان کرد: این نمایش داستان پیرمردی را روایت می کند که به رزمندگان جبهه کمک می کند اما به دلیلی خود راهی منطقه می شود که همین موضوع دگرگونی را در حال او ایجاد می کند.

پسر پر شور و نشاط دلتا ایکس
زهیر یاری گفت: در فیلم «دلتا ایکس» علیرضا امینی نقش یک پسر پر شور و نشاط را بازی می کنم که دچار درگیری های زیادی است و با مشکلات خود دست و پنجه نرم می کند.  وی افزود: هم اکنون  نیزدر تئاتر «خاطرات و کابوس های یک جامه دار» به کارگردانی دکتر رفیعی مشغول به فعالیت هستم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
parseman_110 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها