0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها
شنبه 16 آبان 1394  9:37 AM

در فضای اشک ها و لبخند ها
یدا... صمدی  که این روز ها فیلم «پدر آن دیگری» را بر پرده سینماها دارد گفت:  برای «مشدی عباد» که یک کمدی موزیکال آذری است، پروانه ساخت گرفته ام اما فعلا سرمایه گذار ندارم  . این فیلم در فضایی مانند «اشک ها و لبخندها» ساخته می شود و دیالوگ هایش با شعر و آواز و موسیقی است .

یادآوری مرگ و زندگی
پریوش نظریه از امشب با سریال «یادآوری» میهمان شبکه پنج می شود. این سریال ۳۲ قسمتی هر شب به جز جمعه ها ساعت 19:45 روی آنتن می رود.«یاد آوری» داستان مرگ و زندگی وآدم  هایی  است که سرنوشت آن ها را به هم پیوند می دهد تا به جست وجوی رازهای مخفی بروند .

تهیه کننده برنامه «هفت»
بهروز افخمی علاوه بر کارگردانی و اجرای برنامه «هفت»  تهیه کنندگی این برنامه را نیز بر عهده گرفت تا «هفت» پشت صحنه چابک تر و تولید برنامه سرعت بهتری داشته باشد. سومین قسمت این برنامه داخل استودیو  و   در حالی روی آنتن شبکه سه خواهد رفت که تهیه کنندگی برنامه به بهروز افخمی سپرده شده است.

عروس متفاوت اما موذی
فرناز رهنما گفت: نقشی که در «یادداشت های یک زن خانه دار» بازی می کنم به نسبت سایر شخصیت های سریال، متفاوت تر است و در اصل بار طنز ماجرا بر دوش من و کاظم سیاحی است، همچنین یکسری موذی گری هایی دارد که گریبان سایر شخصیت ها را نیزمی گیرد. این سریال به زودی از شبکه پنج سیما پخش شود.

پدر ماهی فروش
محمود پاک نیت که مجموعه «نفس گرم» را روی آنتن دارد به سریال «پریا» پیوست.  این سریال به کارگردانی حسین سهیلی زاده قصه زندگی پدر ماهی فروشی با بازی محمود پاک نیت را روایت می کند که پسرش در شرف ازدواج است. این مجموعه ۴۰ قسمتی برای شبکه سه سیما جلوی دوربین می رود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
parseman_110 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها