پاسخ به:چهره ها و خبر ها
پنج شنبه 14 آبان 1394 7:45 AM
بی خبر از آیین تقدیر در هند
جشنواره فیلم «کرالا» ی هنـــد قرار است جایزه دستاورد سینمایی خود را به داریوش مهرجویی اهدا کند. مهرجویی گفت: از این که قرار است از من تقدیر شود کاملاً بی خبرم و تا کنون کسی در این باره به من اطلاعی نداده و هنوز نمی دانم که در این جشنواره حضور دارم یاخیر.
عذرخواهی برای تاخیر«شیفت شب»
نیکی کریمی کارگردان «شیفت شب» بابت تاخیر در اکران فیلمش از مردم عذرخواهی کرد. وی در یادداشتی نوشت: مردم خوبم اکران فیلم وزین "محمد رسول ا... ( ص) " با استقبال شما عزیزان روبه رو و باعث تمدید پخش آن در گروه سینمایی "شیفت شب" شده است، مسئولانه به خاطراین تاخیر خوش یمن عذرخواهی می کنیم.
مقتل خوانی در برج میلاد
داریوش ارجمند امشب همزمان با برگزاری آیین "سوگ چامه ها" در برج میلاد برای اجرای آیین مقتل خوانی به یادمان ملی ایرانیان می آید و این مراسم را در خیمه هنرمندان برگزار می کند. در این خیمه ابتدا رسول نجفیان نقل موسیقیایی خواهد داشت وسپس از ساعت 18:30 تا 20:30 ارجمند به مقتل خوانی می پردازد.
انصراف از بازی در «هلن»
طناز طباطبایی یکی از بازیگران فیلم «هلن» بنا به دلایلی از بازی در این فیلم انصراف داد و روشنک گرامی جایگزین وی شد.«هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی قصه اجتماعی دارد و داستان آن درباره دختری است که با خانوادهاش دچار چالش می شود. پژمان بازغی و رویا نونهالی نقش های اصلی این فیلم هستند.
به ترتیب شماره مقابل دوربین
فیلم «به ترتیب شماره» با بازی محمد رضا فروتن و کارگردانی محمد پرویزی به زودی مقابل دوربین خواهد رفت. این فیلم مضمونی اجتماعی دارد و داستان زندگی زنی را روایت می کند که در گذشته اش سیر می کند و همین امر او را در زندگی شخصی اش دچار مشکلاتی می کند.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست