پاسخ به:چهره ها و خبر ها
دوشنبه 11 آبان 1394 8:39 AM
ساخت فیلمی متفاوت در ژانر وحشت
پولاد کیمیایی با اشاره به پروژه جدید سینمایی خود بیان کرد تا یک ماه آینده پیش تولید «شب رو» در ژانر وحشت آغاز می شود. وی گفت: در حال حاضر در حال نگارش فیلمنامه«شب رو» هستم که می تواند برای سینمای ایران بسیار جذاب باشد و به زودی برای درخواست پروانه ساخت آن اقدام می کنم.
تجربه خبرنگاری در عالی جناب
آزاده صمدی درباره نقش خود در «عالی جناب» گفت: در این سریال نقش یک خبرنگار سیاسی را ایفا می کنم که در حرفه اش با اتفاقاتی مواجه می شود. وی افزود:برای رسیدن به این نقش هم با یک خبرنگار سیاسی صحبت کردم.
گلایه از بی ستارگی سینما
محمدرضا گلزار گفت: مدتی است به سبب فیلم نامه های ضعیف ستاره ای در سینمای ما ظهور نکرده ودیگر بازیگری نداریم که نزد مردم محبوبیت خاصی داشته باشد گویی روندی ایجاد شده تا شمایل ستاره از سینمای ایران حذف شود.گلزار از رضا عطاران به عنوان ستاره دوران بی ستارگی سینمای ایران یاد کرد.
با قشنگ و فرنگ در پاریس
لادن مستوفی در پاریس جلوی دوربین فیلم «قشنگ و فرنگ» ساخته جدیدوحید موساییان رفت. سکانس های پایانی فیلم با حضور لادن مستوفی و ژان دانیل باربین بازیگر فرانسوی انجام شد و با این سکانس ها، فیلمبرداری به پایان رسید. این فیلم نخستین نمایش خود را درجشنواره فجرامسال تجربه می کند.
در انتظار فاز دوم
علیرام نورایی گفت: این روزها به تازگی بازی در فاز اول فیلم سینمایی «Ctrl+c» به کارگردانی «ایمان تحسین» را به پایان رساندم و در انتظار آغاز فاز دوم هستم. وی افزود: از آن جا که این فیلم قدرت نظامی ما را به رخ جهانیان می کشد برای حضور در آن به خودم می بالم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست