✳️ چهره ها و خبر ها ✳️
یک شنبه 10 آبان 1394 8:13 AM
برگزیده مخاطبان ای فیلم
طبق نظرسنجی «ای فیلم» بازی فریبرزعرب نیا در«مختارنامه» با کسب 62 درصد آرا بیشترمورد پسند مخاطبان بوده است . در این نظر سنجی مخاطبان سریال های عاشورایی پس از عرب نیا به ترتیب به حسین یاری در «شب دهم»، امین تارخ در «معصومیت از دست رفته» و فرهاد قائمیان در «زمانی برای عاشقی» رای داده اند.
رقابت در سرزمین آلمان ها
ساره بیات بافیلم «فصل فراموشی فریبا» به کارگردانی عباس رافعی در جشنواره «برانشویگ »آلمان حضور دارد.این جشنواره از یازدهم تا هفدهم آبان ماه در این شهر برگزار می شود. ساره بیات پیش از این جایزه بهترین بازیگر زن را برای بازی در فیلم «فصل فراموشی فریبا» ازجشنواره یونیورسال آمریکا دریافت کرد.
کارگری در گیرارتباطی عاطفی
بابک حمیدیان به جمع بازیگران فیلم «آبجی» به کارگردانی مرجان اشرفی زاده پیوست. وی قرار است در این فیلم نقش کارگری به نام جعفر را بازی کند که درگیر ارتباط عاطفی با شخصیت آبجی می شود.داستان فیلم «آبجی» درباره طلا و عطی (آبجی) مادر و دختری است که سالیان سال است کنارهم زندگی می کنند.
گزیده کاری و کم کاری
اکرم محمدی گفت: هر فیلم نامه ای به دستم می رسد بسیار ضعیف است و ترجیح می دهم گزیده کار و کم کار باشم تا این که دراثری ضعیف ایفای نقش کنم . به دلیل این که کار خوبی نمی بینم فعالیت هایم درسال های اخیر نسبت به گذشته کمتر شده است.
سرگرم کارهای دانشگاهی
ناصر آقایی بازیگر فیلم های«شبح کژدم» و «هم نفس»، دلیل کم کاری اش را در سینما، مشغله و گرفتاری های دانشگاهی دانست و بیان کرد: این روزها بیشتر سرگرم کارهای دانشگاهی هستم و کمتر فرصت می کنم برابر دوربین حاضر شوم شاید پس از بازنشستگی فرصت بیشتری فراهم شود تادر برابر دوربین حضور داشته باشم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست