گوشت قلقلی ترش و شیرین
یک شنبه 3 آبان 1394 8:13 AM
مواد لازم:
* آناناس:یک قوطی (560گرم)
* کره: دو قاشق غذاخوری
* شکر (ترجیحا قهوه ای):2 قاشق غذاخوری
* نشاسته ذرت:یک قاشق غذاخوری
* سرکه سیب:2قاشق غذاخوری
* سس سویا:یک قاشق غذاخوری
* پودر زنجبیل:نصف قاشق چای خوری
* فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده:2عدد متوسط
* گوشت قلقلی پخته شده:نیم کیلوگرم
طرز تهیه:
فر را روی 170درجه سانتی گراد قرار دهید.
آب آناناس، کره، شکر، نشاسته ذرت، سرکه، سس سویا و پودر زنجبیل را در قابلمه روی حرارت متوسط به مدت 4 تا 6 دقیقه بپزید تا مواد غلیظ شود و شروع به جوشیدن کند.
مواد را به طور منظم هم بزنید.
سس آماده شده، تکه های آناناس، فلفل دلمه ای و گوشت قلقلی را در ظرف بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید 30دقیقه در فر بپزد. (می توانید روی حرارت ملایم گاز نیز قرار دهید.)
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست