بقچه_بادمجان
پنج شنبه 23 مهر 1394 11:16 AM
#بقچه_بادمجان
گوشت گوساله را تکه ای خرد کرده ویک پیاز درشت راسرخ کرده وبا گوشت تفت میدهیم کمی اب اضافه کرده با اضافه کردن نمک وزرد چوبه میگذاریم تا خوب بپزد،بادمجان را سرخ کرده د ومانند تصویر در ظرف مخصوص سرو میچینیم به گوشتهای پخته شده کمی رب اضافه کرده وقتی ابش کشیده شد روی بادمجان میریزیم گوجه فرنگی را پوست گرفته وسرخ میکنیم و روي ان میچینیم بعد بادمجان هارا به ترتیب روی گوجه بر میگردانیم ووسط ان سیب زمینی سرخ شده ریخته واطرافش را پر میکنیم یک گوجه هم من برای تزیین روش درست کردم نوش جا