0

کوفته ی آجیلی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

کوفته ی آجیلی
چهارشنبه 22 مهر 1394  7:05 PM

کوفته ی آجیلی
مواد لازم : گردو+خلال بادام وپسته را با یک،دو،سه میکس می کنیم.( به مرحله ی کاملاً پودری نرسد)کمی برنج را به حالت کته ی قبل دم در آورده + گوشت چرخ کرده + پیاز( گوشت و پیاز و برنج را بعد مغزجات با یک ،دو،سه میکس می کنیم ) همه ی مواد را که از یک،دو ،سه رد کرده ایم + فلفل +نمک. از گردو بزرگ تر از نارنگی کوچک تر از مایه برداشته ، در آرد نخودچی می غلطانیم، وقتی روغن در ظرف تفلون داغ شد، کوفته ها را اضافه و سرخ می کنیم. بعد ،سس این غذا که تا بیشتر از نصف کوفته ها را بگیرد اضافه می کنیم. با شعله ی متوسط و در باز بپزد تا وا نرود. وسط طبخ ،برگردانده تا هر دو طرف پخت شود و سس غلیظ شود. سس:رب انار+زعفران+آب به مقدار مناسب+کمی نمک و فلفل / می توان کنار غذا سیب زمینی سرخ شده گذاشت.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها