0

کُماج قِلیف؛ نان پیشنهادی دامغانی  ها

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کُماج قِلیف؛ نان پیشنهادی دامغانی  ها
چهارشنبه 22 مهر 1394  10:37 AM

مجله آشپزی مثبت - فرشته عبدالله زاده: نان‌های سنتی همیشه یک طعم و مزه خاصی دارند. وقتی بوی نان می‌پیچد انگار یک دنیا خاطره تداعی می‌شود. خاطره خانه‌های قدیمی و مادربزرگ و پدربزرگ‌ها و خاطره سفره‌های پر از رنگ و صفا. اگر دلتان می‌خواهد در خانه‌تان عطر نان و برکت بپیچد حتماً این کماج قلیف را درست کنید.قليف نام قابلمه مسي است كه قديم ها اين نان را در آن مي گذاشتند و داخل آتش تنور مي پختند.
 

کُماج قِلیف



 مواد لازم برای 4 تا 6   نفر

  • 500 گرم آرد
  • 1 ق چ مایه‌خمیر
  • 1 ق چ کنجد، سیاه‌دانه، زردچوبه و شکر از هر کدام
  • 3 ق چ روغن
  • به میزان لازم آب


طرز تهیه:

1.  مایه‌خمیر را با کمی آب ولرم و شکرمخلوط کنید. 5 دقیقه صبرکنید تا عمل بیاید.

2.   آرد را در کاسه‌ای بریزید. مایه‌خمیر آماده و آب راکم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.

3.   حالا 2 ساعت صبرکنید تا خمیر ور بیاید.

4.  بعدازاینکه خمیر خوب ور آمد، داخل قابلمه روغن، کنجد، سیاه‌دانه و زردچوبه بریزید و خمیر را با آن مخلوط کنید.

5.  خمیر را به شکلی که دوست دارید در بیاورد و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها