تارت بادنجان و سیر
دوشنبه 20 مهر 1394 2:11 PM
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: تقریبا در اکثر موارد خمیر تارت برای انواع شیرینی و تارت ها با طعم های مختلف استفاده می شود. اما اینبار می خواهیم از خمیر تارت برای یک غذای ایرانی استفاده کنیم. تارتی که به جای میوه روی آن بادنجان قرار دارد می توند متنوع و هیجان انگیز باشد.
مواد لازم برای تارت:
مواد سیر و بادنجان:
روش تهیه:
1. کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودرسیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید. سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد. خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالبهای تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.
2. خمیر را درون فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید. از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛ بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.
3. بادنجانها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید، کنار بگذارید تا بادنجان آب بیندازد؛ سپس به وسیله دستمال بادنجانها را خشک کنید. 5 قاشق روغن درون سینی فر بریزید. بادنجانها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد طلایی رنگ شود.
4. در تابهای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید. سپس بادنجانها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بادنجانها بپزند و مزهدار شوند. وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا 15 دقیقه آنها را بپزید. در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارتها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
5. به این نکته توجه کنید که آب به اندازهای به بادنجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادنجانها نرم شوند. در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست