0

شامی بادمجان کبابی، غذای محلی جهرمی ها

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

شامی بادمجان کبابی، غذای محلی جهرمی ها
دوشنبه 20 مهر 1394  1:54 PM

مجله آشپزی مثبت - هلنا مصفا: اگر از طرفداران پروپاقرص بادمجان هستید و دلتان هم یک شامی جدید و لذیذ می‌خواهد، حتماً این مدل جهرمی را امتحان کنید. شامی بادمجان جهرمی یک غذای سنتی و البته بی‌دردسر است و می‌تواند انتخاب خوبی برای یک شام ساده و خوشمزه باشد.
 

قلیه کدو



مواد لازم  برای 4 نفر

  • 2 عدد بادمجان
  • 2 عدد سیب‌زمینی پخته
  • 1 عدد سیب‌زمینی خام
  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق س ماست
  • 1 ق س آرد گندم
  • به میزان لازم نمک و فلفل


طرز تهیه:

1. بادمجان‌ها را درون فر یا روی اجاق‌گاز کبابی کنید. پوست بادمجان‌ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوری کنید تا خوب نرم شوند.

2. حالا در یک ظرف مناسب سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید.

3. پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.

4. تخم‌مرغ، ماست و پیاز را به سیب‌زمینی اضافه کنید.

5. بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.

6. وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به‌اندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.

نکته:

اگر دلتان می‌خواهد شامی‌تان گوشت داشته باشد، 150 گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها