پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا.....حلوای خرماودارچین
چهارشنبه 20 آبان 1394 5:25 PM
حلوای خرماودارچین
خرما 1 لیوان
آرد 2 لیوان
کره یا روغن 2/3 لیوان
گلاب 3 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
گردو خرد شده 4 قاشق غذاخوری
خلال بادام برای تزیین
طرز تهیه : آرد را الک کنید و همراه با روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود ( دقت کنید که آرد نسوزد ).
پوست و هسته خرماها را بگیرید و له کنید سپس همراه با گلاب و پودر دارچین به آرد اضافه نمایید ، مواد را خوب هم بزنید تا خرماها نرم شوند سپس شعله را ملایم کنید و همچنان حلوا را هم بزنید تا یکدست شود.
گردوی خرد شده را به حلوا اضافه کنید سپس حلوای داغ را در ظرف بریزید و روی آن را صاف نمایید و با خلال بادام ، پسته و … تزیین کنید.