گل های خمیری
چهارشنبه 15 مهر 1394 9:03 PM
گل های خمیری
این گل های خمیری واقعا آدم و به وجد میاره . و خیلی مناسبه تا کنار انواع سوپ سرو بشه. به میز غذا جلوه ی بی نظیری
میده. از همه مهمتر درست کردنش خیلی راحته
مواد لازم :
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱ پیمانه
آب گرم ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
جعفری ۲ قاشق سوپخوری
از آردی استفاده میکنیم که واسه پخت نون استفاده میشه.
آرد ، بکینگ پودر و نمک رو داخل ظرف میریزیم و مخلوط می کنیم. وسط ارد رو گود می کنیم تخم مرغ ، ماست ، جعفری و
خیلی کم آب می ریزیم. دقت کنید ماست نباید خیلی سفت باشه باید حالت آبکی داشته باشه.
از کناره ها آرد رو وسط ظرف میاریم و با دست مخلوط می کنیم . بعد از مخلوط کردن خمیر رو ورز می دیم. کم کم آب رو اضافه
می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد و به دست نچسبه.
روی سطح صافی آرد می پاشیم خمیر رو با وردنه به ضخامت ۱ سانت پهن می کنیم و قالب می زنیم
داخل ظرفی روغن می ریزیم و میزاریم تا داغ بشه. بعد از اینکه گل های خمیری رو قالب زدیم میندازیم تو روغن. حرارت باید
خیلی ملایم باشه. وقتی داخل روغن میره پف میکنه. وقتی یه سمتش طلایی شد سمت دیگه اش روبر میگردونیم تا بپزه
بعد از پخت روی دستمال کاغذی میزاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه
گل های خمیری رو داخل ظرف مناسب می چینیم.