داستان عجیب سه دعای مستجاب وقت دیدن کعبه+تاثیر زمان ومکان دردعا
چهارشنبه 15 مهر 1394 10:18 AM
داستان عجیب سه دعای مستجاب وقت دیدن کعبه+تاثیر زمان ومکان دردعا
تاثیر مکانها و زمان های شریف در استجابت دعا:
یا خیر حبیب و محبوب
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
میلاد حضرت جواد الائمه علیه السلام را به امام زمان صلوات الله علیه و همه شیعیان تبریک عرض میکنم
در احادیث ما مکانها و زمانهایی را برای دعا سفارش کرده اند که در ان زمانها و مکانها دعا(البته به شرط مصلحت بودن) مستجاب خواهد شد مثلا دعا در شب و روزجمعه ،شب عید غدیر شب عید فطر شبهای احیا در ماه مبارک. و در مکانها به دعا زیر گنبد امام حسین علیه السلام . دعا در مسجد کوفه و سهله و...
متن زیر را با مقداری تغییرات از جناب حجه الاسلام حسن یوسفی براتون نقل میکنم ایشان میفرمودند:
شخصی به نام فطول اچیله تعریف میکرد: وقتی به سفر حج مشرف شده بودم وقتی برای اولین بار چشمم به خانه خدا برخورد کرده حال انقلابی به من دست داد و ازخود بیخود شدم ونا خواسته زانوهایم سست شده و با زانو به زمین آمدم و همن جا به خدا گفتم خدایا من سه تا کار برای تو میکنم تو هم سه تا حاجت من را بده:
1- من به موسیقی حرام گوش نخواهم داد تو هم کاری بکن هر سال نوای( لبیک اللهم لبیک )حجاج را با انها در این سرزمین بشنوم.
2- من از چشمم مراقبت میکنم و نگاه حرام نمیکنم توهم دختری عفیف و نجیب برای همسری من مهیا کن.
3- خدایا توچند زبان دنیا را به من یاد بده من هم با این زبانم تبلیغ شیعه را میکنم.
پس از این مناجات و عهد و پیمان . در همان ایام حج یکی از تجار فرش تهران و همسرش که با من آشنا شده بودند پیشنهاد ازدواج دخترشان را با من مطرح میکنند .و من هم قبول کردم و مراسم عقد انجام گرفت. در همان سفر حج بطور عجیبی به زبان عربی مسلط شدم. و بعد هم کلا به 12 زبان زنده دنیا تسلط یافتم و تبلیغ شیعه را میکردم. و از ان سال به بعد هرسال به سفر حج مشرف میشوم.
جناب حجه الاسلام حسن یوسفی میفرمودند یک سالی بنده با ایشان اعمال حج را بجا اوردیم ، حالات عجیبی داشت وقتی لبیک اللهم لبیک میگفت بدنش بشدت می لرزید و گریه میکرد.
+++++
لازم به ذکر است جناب اچیله از تجار فرش اتریش بودند و انجا زندگی میکردند ونماینده مراجع تقلید در آنجا بودند!!!حقیر به یکی از آشنایان که در اتریش بودند گفتم پیش ایشون برند و ازشون استفاده کنند که پس از مدتی خبر دادند که او سه سال پیش به رحمت خدا رفت. خداوند بر درجات این ولی اش بیفزاید . روحش شاد و یادش گرامی باد .
یکی از علما تعریف میکردند شخصی برای بار اول که چشمش به خانه خدا افتاده بود از خدا خواسته بود که خدایا توفیق بده هرسال من یا ازفرزندان من یا از نسل من فرد یا افرادی اینجا باشند و حج را انجام دهند و سالها خداوند به او و نسلش این توفیق را داه بود که به این سفر معنوی مشرف شوند.
از دوستان مورد اعتماد خودم هم شنیدم که برای دو نفردر لحظه دیدن کعبه دعا کرد بود و هردو دعا مستجاب شده بود که یکی از اونها بعد از هشت سال خدا بهش اولاد داده بود.
خلاصه مطلب اینکه از زمانها و مکانهای شریف برای رسیدن به حوائج کمک بگیرید که گاه تاثیر غریبی دارند همچنین معامله با خدا و پیمان بستن با او . نکته دیگر اینکه سعی کنید با مذهب خود بیستر اشنا بشید و بیشتر از معارف اگاهی پیدا کنید تا مثل بندگان خوبی که در بالا از نها یاد شد بتونید از فرصتها بعترین استفاده را بکنید اگر اونها این خصوصیات را نمیدانستند شاید اصلا در انزمان و مکان هم دعا نمیکردند.خلاصه همیشه با منبر و محراب سرو کار داشته باشید و از مجالس روضه و دعا استفاده کنید کهگاه بخاطر یک دلشکسته دعای همه اهل مجلس مستجاب میشه. مثل وقتی که حضرت موسی علیه السلام و قومش برای دعای باران رفتند و هرچه دعا کردند اثری ندیدند علت را که حضرت موسی جویا شده خدا گفت سخن چینی درجمع شماست بگوئید او از میان شما بیرون برود تا او در میان شماست دعاتان رامستجاب نخواهم کرد ... پس مدتی بدون اینکه کسی از جمع بیرون برود باران آمد حضرت موسی به خدا عرض کرد خدایا کسی بیرون نرفت که دعا را مستجاب کردی!!!. خدا گفت ای موسی او از ترس اینکه ابرویش برود توبه حقیقی کرد و این بارانی که فرستادم فقط به خاطر توبه این بنده گنهکار بود. موسی گفت خدایا او را به من معرفی کن خدا فرمود ان زمان که گناهکار بود به تو معرفی نکردو حال که توبه کرد و پاک شد ابرویش را ببرم؟؟ بله یکی از نامهای خداوند سریع الرّضا (در این لینک داستانی درباره این اسم خدا گذاشتم کلیک کنید)است دیدید با یک توبه حقیقی چقدر زود خدا او را بخشید و به برکت او باران برای انها فرستاد و همه را حاجت روا کرد.
متن فوق خلاصه ای بود از مطلبی در این ادرس
http://tahazratedoost.blogfa.com/cat-6.aspx
متن کامل با احادیث متعددی از امام جواد علیه السلام را درآن صفحه ببینید