انار_پلو
سه شنبه 14 مهر 1394 8:25 PM
#انار_پلو
٣پيمانه........برنج
٢ق غ...........كره
١عدد...........پیازبزرگ
١عدد...........انار قرمزبزرگ
٤عدد...........ران مرغ
٢حبه...........سیر
خلال پسته ، مقداری
نمک ، فلفل ،زردچوبه
زعفران دم كرده
🍴ران مرغ رو با کمی از پیاز نیم پز مى كنيم.
🍴بعد سرخش کنید و کنار بذارید.
🍴بقيه پیاز رو خرد کنید و با کره تفت بدید.
🍴سیر له شده و نمك و فلفل وزردچوبه و انار دونه شده رو به پیاز اضافه کنید.
✅کمی از انار رو برای روی برنج نگه دارید.
🍴مرغها رو روى همین مواد بذارید و شعله رو کم کنید و با دربسته بپزيد تا کمی آب بندازه.
🍴میتونید ١ تا ٢ قاشق آب مرغ رو هم بهش اضافه کنید اینجوری سس به خرد مرغها میره.
🍴برنج رو به روش معمول آبكش كنيد.
✅از اینجا به بعد ٢ تا انتخاب دارید
🍴هم میتونید از مواد لابلای پلو با زعفران دم کرده بديد.
🍴یا اینکه فقط زعفران دم کرده رو به برنج اضافه کنید و موقع سرو از مواد روی ديس برنج يا لابلاى اون بكشيد و مرغ ها رو روى برنج بچينيد.
🍴موقع سرو کردن ، با باقی اناردونه ها و مقداری پسته روی برنج رو تزيين كنيد.