0

مربای سیب گلاب درسته

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

مربای سیب گلاب درسته
سه شنبه 14 مهر 1394  1:08 PM

مربای سیب گلاب درسته
سیب ریز 1کیلو آب 3لیوان شکر 3تا 5لیوان (من سه لیوان شکر ریختم.)
ابتدا داخل یک ظرف بزرگ آب می ریزیم ونصف لیوان آبلیمو داخل آن می ریریزم وکنار می گذاریم سیبها را پوست گرفته که البنه با پوست هم میتونید درست کنید با پوست زمان پخت بیشتر می شود از ته سیب ها به کمک یک چاقوی نازک داخل سیب کرده ودانه هایش را در می آوریم طوری که سوراخ کوچکی ته سیب ها بوجود آید وهمچنین دم سیب ها جدا نشود بعد سیب ها را داخل ظرف محتوی آب وآبلیمو می گذاریم تا سیاه نشود.
یک کیلو سیب 3 لیوان آب 3لیوان شکر را داخل قابلمه که بهتر است لعابی باشد می ریزیم وروی شعله می گذاریم تا شکر حل شود وقتی چند جوش زد آب سیب ها را خالی می کنیم وسیب ها را داخل شیره می ریزیم وبا شعله کم می گذاریم سیب ها پخته وشیره قوام بیاید در این حین کف روی سیب ها را تا حد ممکن می گیریم، نیم ساعت تا 45 دقیقه بسته به میران شعله زمان برای پخت لازم است که این زمان برای سیب هایی پوست نگرفته بیشتر می شود .
برای خوش رنگ تر شدن مربا در مراحل آخر پخت به آن مقداری زعفران که از قبل دم کرده ایم اضافه می کنیم همچنین برای معطر شدن مربا نصف لیوان گلاب در مراحل پایانی پخت اضافه می کنیم.جاتون خالی!!

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها