فهمیدن مقدارشوری درخیارشور
یک شنبه 12 مهر 1394 6:49 PM
سلام دوستان با توجه به اینکه الان فصل خیارشور گیری هست یه چگالی بهتون میگم که طبق اون بتونید مقدار مناسب نمک رو به دست بیارید که خیارشور شما نه شور باشه نه بی نمک، به این ترتیب که :آب نمک خیارشور و درست کنید و یدونه تخم مرغ و خوب بشویید بندازید توی آب نمک اگه تخم مرغ رفت ته ظرف نمک کم زدین و شوری مناسب نیست، اگه تخم مرغ اومده روی آب نمک زیاد زدین و خیلی شور شده، اگه تخم وسط آب شناور شد نمک کاملا اندازه اس و خیارشورتون عالی میشه، این یه قانون فیزیک که چگالی نام داره