ناهار امروز: خورش لوبيا سبزِ پُر گوشت
شنبه 11 مهر 1394 9:11 AM
مجله سیب سبز: هنوز هم سبزيجات تابستاني در سبزيفروشيها به وفور پيدا ميشود. لوبيا سبز هم از اين سبزيهاست كه معمولا با آن يا لوبياپلو درست ميكنند يا خوراك لوبيا. البته كوكوي آن هم رايج است ولي به احتمال زياد خورش آن را تا بهحال نخوردهايد. خورش لوبياسبز يك خورش متفاوت و خوشمزه است؛ امتحانش كنيد.
مواد لازم براي خورش
طرز تهیه:
1. پياز را پوست كنده بشوييد، سپس خلالي خرد كنيد و در مقداري روغن سرخ كنيد. گوشت را به شكل خورشي خرد كرده و به پيازداغ افزوده و خوب تفت دهيد.
2. لوبياسبزها را هم پاك كرده و بشوييد و به اندازه حدود پنج سانتيمتر برش بزنيد و بعد آنها را به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد تا همراه با گوشت سرخ شوند.
3. گوجهفرنگيها را پوست كنده، سپس به صورت نگيني خرد كنيد و به مواد درون تابه اضافه كنيد.حبههاي سير را هم رنده كنيد و به مواد بيفزایيد.
4. رب را هم به مواد افزوده و حدود سه ليوان آب بريزيد و در ظرف را بگذاريد تا مواد خورش يك ساعت با حرارت ملايم بپزند. وقتي گوشت پخت، نمك، فلفل، زردچوبه و غوره را به مواد اضافه كنيد و صبر كنيد تا حدود نيم ساعت ديگر خورش بجوشد تا مزهدار شود. اين خورش را با برنج سرو كنيد.